Πρόσωπο-έκπληξη από τις Άγριες Μέλισσες εισβάλλει στο... Κολοκοτρωνίτσι
Media

Πρόσωπο-έκπληξη από τις Άγριες Μέλισσες εισβάλλει στο... Κολοκοτρωνίτσι

Διπλό ταμπλό για τον ηθοποιό, αφού και στις «Άγριες Μέλισσες» παίζει και στο «Καφέ της Χαράς» εισβάλλει.

Από ό,τι φαίνεται ο γοητευτικός ηθοποιός πρόκειται να πάρει… σβάρνα τα χωριά, από το Διαφάνι μέχρι το Κολοκοτρωνίτσι, καθώς μέσα από τα γκεστ που θα κάνει στις δύο πιο δημοφιλείς σειρές του καναλιού του Αμαρουσίου θα πραγματοποιήσει ένα… ταξίδι στον χωροχρόνο.

Αρχικά, ο Νίκος Ψαρράς θα εισβάλει στις «Αγριες μέλισσες» ενσαρκώνοντας τον άνδρα της Βιολέτας (Θ. Παπαθωμά), ο οποίος θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να κάνει δύσκολη όχι μόνο τη ζωή εκείνης και του Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος), αλλά και των Σεβαστών, τους οποίους θα εκβιάσει απειλώντας να αποκαλύψει την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας (Ε. Τρίγγου), αφού θα την πληροφορηθεί εντελώς τυχαία.

Ο Νίκος Ψαρράς θα παίξει όμως και στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς». Εκεί θα υποδυθεί τον σύντροφο της Χαράς (Ρ. Λουιζίδου), που, όταν θα μάθει ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί στο Κολοκοτρωνίτσι, θα καταφτάσει κι εκείνος και θα τη διεκδικήσει, φοβούμενος ότι θα αναθερμανθεί η σχέση της με τον Περίανδρο Πώποτα (Χ. Ρώμα), σύμφωνα με την Espresso.

Ο ηθοποιός για να μην υπάρχει σύγχυση στους τηλεθεατές θα εμφανιστεί ουσιαστικά στον πρώτο κύκλο των «Μελισσών», από την επόμενη εβδομάδα μέχρι και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες του 2020, κι έπειτα στον δεύτερο κύκλο του «Καφέ της Χαράς», τον Ιανουάριο του 2021.

Γενικότερα, πάντως, το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο» για τον Νίκο Ψαρρά, αφού, εκτός από τα γυρίσματα για τις δύο σειρές του ΑΝΤ1, θα παίξει και στη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved