Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε ποιο είναι το ατού της ως παρουσιάστρια
Media

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε ποιο είναι το ατού της ως παρουσιάστρια

Η Αντελίνα Βαρθακούρη «έγραψε» στο φακό από την πρώτη στιγμή.

Σήμερα ξεσηκώνει τον κόσμο με το πρωτότυπο, real life game show «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», που προβάλλεται καθημερινά στις 16.30 στον ΑLPHA.

-Με μια παύση, λόγω της επέλασης του κορονοϊού, επιστρέψατε δριμύτερη;

«Επέστρεψα πιο ανανεωμένη και σίγουρη από ποτέ. Είμαι έτοιμη να χτυπήσω κουδούνια και να διασκεδάσω τόσο τον κόσμο που συναντώ από κοντά όσο και τους τηλεθεατές. Πιστεύω ότι το "Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι" είναι η εκπομπή που χρειάζεται το κοινό, μετά από αυτήν την περιπέτεια με την πανδημία και την καραντίνα».

-Οι ανυποψίαστοι ένοικοι πώς σας αντιμετωπίζουν;

«Ο κόσμος με υποδέχεται με πολλή χαρά, συνήθως. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κι εκείνοι που μπορεί να μην ξέρουν εμένα ή την εκπομπή, ή να είναι αρνητικοί στο να παίξουμε παρέα και να μου κλείνουν την πόρτα ή να μην την ανοίγουν καν. Στο "Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι" όλα είναι πιθανά, και οι απορρίψεις είναι κομμάτι της εκπομπής».

-Για κάθε επεισόδιο επισκέπτεστε και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας;

«Ναι, φυσικά! "Οργώνουμε" όλη την Αθήνα και τα προάστια της, πάμε σε λαϊκές αγορές, σε πλατείες, πολυσύχναστα πάρκα και γειτονιές. Σταματάω κόσμο στο δρόμο, παίζουμε με ερωτήσεις και χρήματα, και στη συνέχεια χτυπάω όποιο κουδούνι μου γυαλίσει στο μάτι».

-Πόσα χρήματα δίνετε για το έπαθλο;

«Ο κόσμος στο δρόμο κερδίζει, απαντώντας μου σε πολύ απλές ερωτήσεις, 10 ευρώ. Έπειτα τους χτυπάω το κουδούνι, κι αν απαντήσουν σωστά από το θυροτηλέφωνο, τους δίνω 50 ευρώ, ενώ με τα παιχνίδια και τις δοκιμασίες στο σπίτι, η κάθε οικογένεια μπορεί να κερδίσει έως και 2.000 ευρώ».

-Σε μια αμήχανη τηλεοπτική στιγμή, με ποια ατού πιστεύετε ότι θα κερδίσετε τον τηλεθεατή;

«Το ατού μου είναι ότι δεν έχω αμήχανες στιγμές. Είμαι ετοιμόλογη από τη φύση μου και πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσω ό,τι προκύψει, είτε γράφει η κάμερα είτε όχι».

-Τι αναμνήσεις κρατάτε από το παιχνίδι «Globetrotters», στο οποίο διαγωνιστήκατε με το σύζυγο σας και πήρατε την πρωτιά;

«Τις καλύτερες!», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved