Ο Σταυρής αποκαλύπτει για πρώτη φορά την πιο δύσκολη στιγμή στο MasterChef!
Media

Ο Σταυρής αποκαλύπτει για πρώτη φορά την πιο δύσκολη στιγμή στο MasterChef!

Ο Σταυρής Γεωργίου, ο ασημένιος φιναλίστ του φετινού «MasterChef» μίλησε για τα επόμενα σχέδια του και αν τον ενδιαφέρει η τηλεόραση.

Επίσης, ανέφερε αν θα ήθελε να είναι σε μια ομάδα πρωινής εκπομπής και τι τον κούρασε όλους αυτούς τους μήνες μέσα στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε...

Πού σας βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

«Είμαι στην Κύπρο σε συνομιλίες με επενδυτές και εξετάζω όσο πιο καλά μπορώ τις οποιεσδήποτε συνεργασίες με την ομάδα μου».

Στα σχέδιά σας είναι και ένα σάιτ όπως είδαμε στα social media;

«Ναι, το ετοιμάζουμε και θα περιλαμβάνει συνταγές που θα φτιάχνω εγώ ο ίδιος με την ομάδα μου. Παράλληλα ετοιμάζω και κανάλι στο YouTube».

Η τηλεόραση σας ενδιαφέρει;

«Με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Θα θέλατε να είστε σε μια ομάδα πρωινής εκπομπής;

«Σίγουρα όχι, θα ήθελα ό,τι και να ήταν αυτό να είναι ξεκάθαρα δικό μου».

Όλους αυτούς τους μήνες μέσα στο παιχνίδι τι σας κούρασε πιο πολύ;

«Το κουτσομπολιό και η ανάλωση των ατόμων σε οτιδήποτε άλλο πέρα από τη μαγειρική. Εγώ ήθελα να είμαι καθαρός πρώτα με τη συνείδησή μου, στο ότι δεν προκαλούσα ίντριγκες, δεν αναλωνόμουν σε κουτσομπολιά, ήμουν μετρημένος και είχα εστιάσει στο πώς θα γίνω καλύτερος ως χαρακτήρας και ως άνθρωπος και μετά ως μάγειρας».

Σκεφτήκατε κάποια στιγμή να τα παρατήσετε;

«Τη μόνη φορά που σκέφτηκα ότι ίσως μπορεί και να φύγω είναι όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορονοϊό και επειδή ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δεν είχαμε επικοινωνία με τους δικούς μου, δεν ήξερα πότε θα πάω πίσω στην Κύπρο. Ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Χάσατε τελικά για ένα σούσι; Τι συνέβη στον τελικό;

«Όχι, ο Σταύρος έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από μένα και στις δύο δοκιμασίες και του αξίζει ο τίτλος. Και εγώ δεν θα κάτσω να ψάξω τι έκανα λάθος. Θα δώσω συγχαρητήρια στον αδελφό μου, όπως τον αποκαλώ, και προχωρώ παρακάτω».

Στενοχωρηθήκατε που δεν κρατήσατε το τρόπαιο;

«Να σας πω την αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε να κρατήσει το τρόπαιο και να είναι ο πρώτος. Επειδή το κράτησε ο Σταύρος, όμως, ένιωθα σαν να το κρατούσα εγώ».

Πώς αντιδράσατε όταν μάθατε ότι ο Σταύρος θα μοιραστεί μαζί σας τα 50.000 ευρώ;

«Προφανώς ήταν κάτι που συζητήσαμε οι δυο μας».

Θεωρείτε ότι είναι πιο σημαντικό το χρηματικό έπαθλο ή η αναγνωρισιμότητα που σας έδωσε το παιχνίδι;

«Αυτό που θεωρώ πιο σημαντικό είναι η εμπειρία και τα βιώματα της ζωής. Το παιχνίδι είναι ένα βήμα, η συνέχεια είναι δύσκολη».

Τι είναι το... έπιπλο, μια λέξη που χρησιμοποιούσατε συχνά μέσα στο παιχνίδι;

«Όταν δούλευα στο ξενοδοχείο το χρησιμοποιούσα πολύ στην κουζίνα. Ξεκίνησε σαν αστείο, το έλεγα συχνά στο παιχνίδι και τα παιδιά έπιασαν το νόημα. Το λέμε χαριτολογώντας για να χαρακτηρίσουμε κάτι υπέροχο στη δουλειά μας».

Αν το «MasterChef» ήταν φαγητό, ποιο θα ήταν αυτό;

«Θα ήταν σούσι, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved