Βίκυ Καγιά - Κάτια Ζυγούλη: Τηλεοπτική συνάντηση - έκπληξη!
Media

Βίκυ Καγιά - Κάτια Ζυγούλη: Τηλεοπτική συνάντηση - έκπληξη!

Αυτή η τηλεοπτική συνάντηση είναι πραγματικά έκπληξη! Το μόντελινγκ είναι συνώνυμο με τη γοητεία. Όμως, η Κάτια Ζυγούλη και η Βίκυ Καγιά γνωρίζουν καλά πόσο γοητευτική είναι τελικά η δουλειά του μοντέλου;

Ποια είναι τα πρότυπα ομορφιάς σήμερα και πόσο σημασία έχει τώρα η έννοια της διαφορετικότητας; Στα ερωτήματα αυτά απαντάει η εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1.

Ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης ανατρέχει στις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, ενώ η Κάτια Ζυγούλη και η Βίκυ Καγιά μοιράζονται απόψεις για τον ανταγωνισμό των μοντέλων στον ελληνικό χώρο της μόδας.

Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη συνομιλεί με την Έστερ Μαστρογιάννη για τις πιο σκληρές πλευρές ενός λαμπερού επαγγέλματος, ενώ η Δομινίκη Grnova σημειώνει πόσο πολύ έχουν αλλάξει τον κόσμο του μόντελινγκ η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον οίκο Parthenis, η Ορσαλία Παρθένη μιλάει για τα διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν τώρα, ενώ ο Mike Vasilakis εξηγεί πώς μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη μεγάλη του αγάπη, το skate, και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον εγχώριο αλλά και διεθνή χώρο του μόντελινγκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved