MasterChef: Ανατρεπτικός ο νέος κύκλος - Αυτές θα είναι οι αλλαγές!
Media

MasterChef: Ανατρεπτικός ο νέος κύκλος - Αυτές θα είναι οι αλλαγές!

Το MasterChef 4 τελείωσε και ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής που θα απολαύσουμε τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, τη βραδιά του τελικού, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε ανακοινώσει τον επόμενο κύκλο!

«Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5.

Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί. Ό, τι ξέρετε, όχι μόνο εσείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι τόσα χρόνια με συνέπεια, ξεχάστε το. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν. Πάμε για το MasterChef 5!», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Το MasterChef 5 ωστόσο, δεν θα είναι το ίδιο με τα προηγούμενα και θα δούμε πολλές και μεγάλες αλλαγές.

Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει με την ίδια σύνθεση, αποτελούμενη από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
Μια ομάδα που έχει δέσει πολύ και έχει αγαπηθεί απίστευτα από το τηλεοπτικό κοινό.
Στη θέση του θα μείνει και ο Νίκος Θωμάς, που οργανώνει τις συνταγές και τις δοκιμασίες των διαγωνιζομένων, μια θέση που στον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού κατείχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Χρόνο με τον χρόνο όμως οι διαδικασίες αλλάζουν και δυσκολεύουν.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, όπως φέτος ξεκίνησε η χρήση της κάρτας ασυλίας αλλά και η επιστροφή τριών και ενός παλιού παίκτη, έτσι και στον επόμενο κύκλο η παραγωγή θα δώσει το έναυσμα και παραπάνω κίνητρα στους παίκτες να κερδίζουν στα τεστ δημιουργικότητας και τα mystery box, όμως την ίδια στιγμή, οι ίδιες οι διαδικασίες θα είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Επίσης, σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, φημολογείται πως μία από τις αλλαγές που ενδέχεται να δούμε είναι μαγειρική με ξαφνική αποχώρηση, όπως έχει συμβεί σε άλλες χώρες όπου προβάλλεται το MasterChef, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Τέλος, αλλαγές πιθανότατα θα γίνουν και στο σκηνικό του ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved