Ματίνα Νικολάου: «Η Βάνια είναι του Μουτσινά δεν πάει σε άλλη εκπομπή»
Media

Ματίνα Νικολάου: «Η Βάνια είναι του Μουτσινά δεν πάει σε άλλη εκπομπή»

Αν η φετινή σεζόν… είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν της Βάνιας. Αυτής της υπερδραστήριας ηρωίδας που ερμηνεύει η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι».

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τα κοινά στοιχεία της με τη Βάνια, για το αν έχει δεχθεί προτάσεις για σειρές ή άλλες εκπομπές, ενώ ανέφερε τη γνώμη της για την τηλεόραση.

-Εχεις κοινά σημεία με τη Βάνια;

«Είμαι κι εγώ λίγο τρελή με τους δικούς μου ανθρώπους. Τους κάνω πράγματα και μου λένε ότι είμαι Βάνια. Η Βάνια είναι ένα μέσο να βγάζω την τρέλα μου χωρίς να με παρεξηγούν. Τα έχουμε βρει οι δυο μας, μοιραζόμαστε πράγματα».

Είπες ότι δεν ήσουν κορίτσι της τηλεόρασης. Εχεις δεχτεί προτάσεις για σειρές ή εκπομπές;

«Δεν τολμά κάποιος να μου κάνει πρόταση. Ολο αυτό που έχει γίνει με την εκπομπή κάνει τους πάντες να νιώθουν ότι είμαι αναπόσπαστο κομμάτι του εν λόγω φορμάτ, οπότε τι να μου προτείνουν; Κι έχουν δίκιο. Δεν έχω πρόταση για άλλη εκπομπή. Η Βάνια είναι του Νίκου, δεν πάει σε άλλη εκπομπή, είναι δεδομένο αυτό. Εχω δεχτεί να κάνω τη Βάνια σε διάφορα events, εκπομπές, αλλά δεν είναι αυτός ο δρόμος της. Οταν σταματήσει, θα σταματήσει. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί βέβαια μέχρι τότε…».

-Εχεις σκεφτεί τι θα ήθελες να κάνεις μετά από αυτό που ζεις;

«Θα ήθελα να κάνω ένα ωραίο σίριαλ, να κάνω ένα δραματικό ρόλο στο θέατρο, εκεί θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Δεν ξέρω αν θα έκανα άλλη εκπομπή. Το ότι μπορώ να κάνω τη Βάνια σε μία εκπομπή δεν σημαίνει ότι μπορώ να κάνω εκπομπή».

-Πλέον, ποια είναι η γνώμη σου για την τηλεόραση;

«Ο κόσμος της τηλεόρασης είναι ωραίος, γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους, τους αγάπησα, οπότε δεν θα πω ότι η τηλεόραση δεν παλεύεται. Μόνο καλά έχω να πω.

-Θεατρικά ετοιμάζετε κάτι;

«Δεν ξέρουμε λόγω της κατάστασης. Είχαμε αποφασίσει περιοδεία όλο το καλοκαίρι, αλλά ακυρώθηκε: Αποφασίσαμε, ακόμη, να μην κάνουμε κάτι και τον χειμώνα. Θέλουμε να αφιερωθούμε στην εκπομπή, στις αλλαγές που θα δείτε. Από Φλεβάρη δεν ξέρω», είπε στο Tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved