Μπαρμπαρίγου: «Η Ελένη σημάδεψε το ξεκίνημα μου στην τηλεοπτική μου καριέρα»
Media

Μπαρμπαρίγου: «Η Ελένη σημάδεψε το ξεκίνημα μου στην τηλεοπτική μου καριέρα»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αναφέρθηκε στις συμβουλές που έδινε στην «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», Ελένη Μενεγάκη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κόρη της η οποία έχει μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο.

Ησουν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη για πολλά χρόνια. Τι έχεις να πεις για εκείνη και την απόφαση της;

«Για την Ελένη το μόνο που πω είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που σημάδεψε τη ζωή μου και το ξεκίνημα μου στην τηλεοπτική μου καριέρα. Χωρίσαμε, όπως συμβαίνει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά ξαναβρεθήκαμε πιο ενωμένες από ποτέ. Ηταν πάντα εκεί για να μου δώσει τις συμβουλές της και εγώ πάντα την άκουγα πάρα πολύ προσεκτικά. Πιστεύω ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας από τους λίγους που γνωρίζουν πάρα πολύ το τηλεοπτικό πεδίο και είναι η μία και μοναδική σταρ της τηλεόρασης. Για να πάρει αυτήν τη δύσκολη απόφαση, η Ελένη, σημαίνει ότι το είχε πραγματικά ανάγκη. Επειτα από 30 χρόνια απόλυτης επιτυχίας, έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που της λέει η ψυχή της. Θέλω να χαρεί, να απολαύσει, να φορτίσει μπαταρίες και να δούμε σύντομα το φωτεινό χαμόγελο της, που είναι και αληθινό, στην τηλεόραση. Περιμένουμε, όταν θα είναι έτοιμη, να ακούσουμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της».

Θα πας διακοπές στη λατρεμένη σου Πάρο;

«Αυτήν τη στιγμή το εστιατόριο μου είναι ανοιχτό και τρέχουν πολλά πράγματα γύρω μου. Ετσι, οι διακοπές δεν είναι εφικτές τώρα. Κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο εκτός απρόοπτου, ονειρεύομαι να βουλιάξω στην καυτή άμμο στη Λάγγερη και να βουτήξω στα κρυστάλλινα νερά».

Η κόρη σου, η Κωνσταντίνα πλέον ζει μόνιμα στην Πάρο με τον σύντροφο της. Σου λείπει;

«Μου λείπει αφάνταστα. Μιλάμε καθημερινά και ανυπομονώ για στιγμή που θα τη σφίξω στην αγκαλιά μου», είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved