Ελένη Χατζίδου: «Η εκπομπή έχει ωφελήσει τη σχέση μου με τον Ετεοκλή»
Media

Ελένη Χατζίδου: «Η εκπομπή έχει ωφελήσει τη σχέση μου με τον Ετεοκλή»

Ελένη Χατζίδου: «Μόλις λοιπόν έγινε η πρόταση και μάλιστα να είμαι παρέα με τον άντρα μου, είπα μέσα μου "θα δοκιμαστώ!"»

Την Ελένη Χατζίδου δεν την πειράζει καθόλου που φέτος δεν θα κάνει διακοπές! Λέει ότι «όταν η προσωπική σου ζωή είναι καλή, μπορείς να κάνεις διακοπές παντού»... Σε κάθε περίπτωση, άλλωστε, ο Ετεοκλής, με τον οποίο πλέον θα δουλεύουν όλο το καλοκαίρι μαζί, είναι ο... νικητής της καρδιάς της

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του ΟΡΕΝ για καλοκαιρινή εκπομπή;
Είναι ένας κόσμος τελείως καινούριος για μένα, ταυτοχρόνως όμως τόσο οικείος, καθώς έχει να κάνει και πάλι με την επικοινωνία με τον κόσμο και την ψυχαγωγία του, κάτι συνυφασμένο με τη δουλειά μου|!
Είναι μια πρόκληση, κάτι που δεν κρύβω πως είχε περάσει από το μυαλό μου... Μόλις λοιπόν έγινε η πρόταση και μάλιστα να είμαι παρέα με τον άντρα μου, είπα μέσα μου "θα δοκιμαστώ!". Εξάλλου πιστεύουμε πως έχουμε πολλά να προσφέρουμε, και μαζί και ο καθένας ξεχωριστά.

Νιώθεις ωστόσο άγχος γι΄αυτή τη νέα τηλεοπτική εμπειρία; Υπάρχει το άγχος της νέας αρχής, που θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ταυτοχρόνως όμως και πολύ παραγωγικό. Ο αυθορμητισμός είναι κάτι το οποίο με διακρίνει και είναι αυτό που θέλω φυσικά να διατηρήσω. Τώρα ωστόσο καλούμαι να "παντρέψω" όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μου με τους κανόνες και τις ανάγκες που έχει μια τηλεοπτική εκπομπή.



Για τα νούμερα αγχώνεσαι;
Σίγουρα θέλουμε να έχει απήχηση στον κόσμο η προσπάθεια μας! Ωστόσο δεν είναι κάτι το οποίο έχω συνέχεια στο μυαλό μου, ώστε να μου γίνει εμμονή και να μη με αφήνει να χαλαρώσω.

Ποιος ήταν πιο διστακτικός στη συμμετοχή στην εκπομπή; Εσύ ή ο Ετεοκλής;
Δεν υπήρξε δισταγμός... Υπήρξαν σκέψεις για το αν μπορούμε να αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται σε μια εκπομπή χωρίς να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα την προσωπική μας ζωή και το παιδί μας. Καταλήξαμε ότι σε μια οικογένεια με οδηγό τη σωστή επικοινωνία όλα μπορούν να επιτευχθούν.

Ανησυχείς μήπως η από κοινού παρουσία σας στην τηλεόραση και η διαρκής έκθεση σας επηρεάσει τη σχέση σας;
Πιστεύω πως μια σχέση δεν φθείρεται από το πόσες ώρες θα περνάς μαζί με το άλλο σου μισό... Η σχέση φθείρεται όταν σταματήσει να υπάρχει θέληση για σωστή επικοινωνία.

Άρα το να δουλεύετε μαζί σας έχει ωφελήσει…
Φυσικά και έχει ωφελήσει τη σχέση μας, σε πολλούς τομείς.
Ο κυριότερος όμως όλων είναι ότι ανακαλύψαμε ο ένας πράγματα για τον άλλον που δεν ξέραμε και ταυτόχρονα ανακαλύψαμε στοιχεία που αγνοούσαμε για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Αυτή πιστεύω πως είναι και η ουσία μιας σχέσης: να εξελίσσεσαι μαζί με τον άλλον.

Πηγή: Τηλεραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved