Anthony Bourdain - Parts Unknown: Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στον ΣΚΑΙ
Media

Anthony Bourdain - Parts Unknown: Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στον ΣΚΑΙ

Anthony Bourdain - Parts Unknown. Από Τετάρτη 22 Ιουλίου στον ΣΚΑΪ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις έναν καινούργιο τόπο είναι να καθίσεις, να φας μαζί με τους ανθρώπους του, χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις.

Αν έρθεις στο τραπέζι νομίζοντας ότι ξέρεις ήδη την ιστορία τους, έχεις χάσει τη μισή αλήθεια». Αυτή ήταν η φιλοσοφία του Anthony Bourdain για τη γαστρονομία, το ταξίδι και την επαφή μεταξύ ανθρώπων και πολιτισμών.

Από την Τετάρτη 22 Ιουλίου και καθημερινά στη 01.00, η βραβευμένη, με 12 Emmy, σειρά ντοκιμαντέρ της Endemol, «Parts Unknown» με τον Anthony Bourdain.

Ο διάσημος σεφ, ταξιδευτής και συγγραφέας πολλών best sellers, γυρίζει τον κόσμο αναζητώντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες, αυθεντική περιπέτεια χωρίς σενάριο και πραγματική επαφή με ανθρώπους και πολιτισμούς που σπάνια βλέπουμε στη μικρή οθόνη.

Στον πρώτο κύκλο της εκπομπής, ο Anthony θα περιπλανηθεί από τη Βιρμανία ως το Περού, από την Κολομβία ως τη Λιβύη και από την Ταγγέρη ως το Κονγκό, με στόχο να νιώσει, να ζήσει, να φάει και να πιεί σαν ντόπιος!

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια:

Επεισόδιο 1 – Burma, Τετάρτη 22 Ιουλίου
Αμέσως μόλις η κυβέρνηση της Μιανμάρ αποφάσισε να χαλαρώσει έστω και λίγο τους αυστηρούς περιορισμούς που επιβάλει στους ξένους επισκέπτες, ο Άντονι άρπαξε την ευκαιρία. Μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο με προορισμό μια από τις πιο μυστηριώδεις, δυσπρόσιτες αλλά και μαγευτικές περιοχές της Ασίας.

Επεισόδιο 2 – Los Angeles, Πέμπτη 23 Ιουλίου
Ο Άντονι μάς ξεναγεί σε μια περιοχή που γνωρίζει καλά, η οποία όμως πάντα έχει να δείξει κάτι φρέσκο και συναρπαστικό. Πρόκειται για το Λος Άντζελες, και συγκεκριμένα τις περιοχές όπου η ασιατική, η μεξικάνικη και η λατινοαμερικάνικη γαστρονομία αναμειγνύονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Επεισόδιο 3, - Colombia, Παρασκευή 24 Ιουλίου
Ο Άντονι περιηγείται σε μια χώρα που έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει τη δημόσια εικόνα της τα τελευταία χρόνια, την Κολομβία. Η αγάπη του για την περιπέτεια θα τον οδηγήσει μακριά από την πεπατημένη, στα βουνά, τις μαγευτικές παραλίες, αλλά και τα επικίνδυνα δάση που κρύβουν «απαγορευμένες καλλιέργειες» και πρώην βαρόνους του εγκλήματος.

«Parts Unknown»: Μία γευστική περιήγηση με οδηγό τον Anthony Bourdain που μας παρασύρει σε τόπους μαγικούς με το δικό τους άρωμα και χρώμα. Από την Τετάρτη 22 Ιουλίου και καθημερινά στη 01.00, στον ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved