Άγριες μέλισσες: Η δίκη της Ελένης - Φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα!
Media

Άγριες μέλισσες: Η δίκη της Ελένης - Φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα!

Άγριες μέλισσες: Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις της δεύτερης σεζόν της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια ολοκληρώθηκαν και οι συντελεστές της σειράς μοιράστηκαν στο διαδίκτυο κάποια στιγμιότυπα από την πολύκροτη δίκη της Ελένης Σταμίρη.

Μπορεί στις 16 Ιουλίου να προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και οι συντελεστές της να μας έδωσαν ραντεβού για την ερχόμενη σεζόν τηλεοπτικά, ωστόσο συνεχίζουν για λίγες ημέρες ακόμη τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει με το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβριο και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Σύμφωνα με το mytv, η ιστορία που θα μας απασχολήσει κυρίως στα πρώτα επεισόδια είναι η σύλληψη της Ελένης.

Η τελευταία, προκειμένου να προστατεύσει τις αδελφές της, αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Σέργιου και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τη συλλάβει. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι και όλοι σοκάρονται. Από εκεί και πέρα, ξεκινάει ο αγώνας της δυναμικής γυναίκας της οικογένειας Σταμίρη στις δικαστικές αίθουσες. Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, πράγματοποιήθηκαν και τα πρώτα γυρίσματα από τις συγκεκριμένες σκηνές και κάποιοι από τους συντελεστές μοιράστηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα.

Όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες, η Ασημίνα και η Δρόσω ανησυχούν για το μέλλον της αδελφής τους και βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ μπαίνουν και νέα πρόσωπα, προκειμένου να συμβάλουν στην υπόθεση.

Ανάμεσα τους είναι ο Δημήτρης Μαζιώτης, που πρόκειται να υποδυθεί έναν δικηγόρο, ο Νικόλας Πολίτης, τον οποίο θα δούμε στον ρόλο ενός αστυνομικού, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, στον ρόλο του εισαγγελέα, ο Συμεών Τσακίρης, που θα εμπλακεί ενεργά με τη δίκη, αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που θα έχει άμεση επαφή με την Ελένη Σταμίρη.

Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved