Θέμης Γεωργαντάς: Αποκαλύπτει την πιο ευτράπελη στιγμή του στα Μad Awards
Media

Θέμης Γεωργαντάς: Αποκαλύπτει την πιο ευτράπελη στιγμή του στα Μad Awards

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε τι θα γίνει με τα Mad Video Music Awards και το Madwalk.

Επίσης, ο Θέμης Γεωργαντάς σε συνέντευξή του μίλησε για την πιο ευτράπελη στιγμή που θυμάται έντονα από τα μουσικά βραβεία.

Τι θα γίνει τελικά με τα Mad Awards; Αναβλήθηκε η διεξαγωγή τους...

«Ολο αυτό που ζήσαμε και ζούμε με τον κορονοϊό είναι πρωτόγνωρο. Για να καταλάβεις, εγώ ό,τι λεφτά βγάζω τα δίνω για να πηγαίνω σε συναυλίες στο εξωτερικό. Οτιδήποτε είχε προγραμματιστεί μέσα στο 2020 μεταφέρθηκε για το 2021. Και μιλάω για μεγάλα events, σε Λονδίνο, Βερολίνο, Αμστερνταμ... ∆εν μπορούν να γίνουν. Τα Mad Awards, σε αντίθεση με το Madwalk το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, είναι ένα event που στηρίζεται ξεκάθαρα στη συμμετοχή του κόσμου. ∆εν γίνεται να βγεις να δώσεις βραβεία μόνος σου. Εξετάσαμε πολλές εναλλακτικές. Να γίνουν σε έναν χώρο χωρίς κοινό, να γίνει μόνο τηλεοπτική απονομή, να δοθούν σε drive-in event. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν κάτι που θύμιζε βραβεία. Τα Mad Awards πάνε προς τα πίσω και θα δούμε πώς θα κινηθούμε ανάλογα με τις εξελίξεις. Βλέποντας και κάνοντας... Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι εντός του 2020 όλο αυτό θα τελειώσει».

Με το Madwalk τι θα γίνει;

«Είναι τελείως διαφορετική η φιλοσοφία και το στήσιμο αυτού του event. Μια επίδειξη μόδας η οποία συνδυάζεται με πολύ καλή μουσική. Αυτό είναι πιο περιορισμένο στο κοινό και μπορεί να γίνει. Οπως γίνονται θεατρικές παραστάσεις. Κανονικά θα γινόταν τον Απρίλιο και τώρα έχει πάει για τον Οκτώβριο. Για τη ∆ευτέρα 5 Οκτωβρίου, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Θα είναι επετειακό το event, καθώς θα είναι η δέκατή του χρονιά. Εάν δεν έρθουν τα πάνω κάτω, αυτό θα γίνει».

Από όλες διοργανώσεις των Mad Awards στο παρελθόν, ποια ευτράπελη στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;

«Εκείνο το βράδυ είμαι πάντα σαν ρομπότ. Τα αποτελέσματα, για παράδειγμα, τα μαθαίνω εκείνη τη στιγμή. Θα γυρίσουμε λοιπόν σε μια από τις πρώτες χρονιές που ήταν και οι πιο αθώες. Τα πρώτα χρόνια λοιπόν άλλαζα συνέχεια ρούχα. Τώρα αλλάζω συνολικά το πολύ τρεις φορές. Στο Θέατρο Βράχων λοιπόν δεν έχει καμαρίνια. Επρεπε μέσα σε 4 λεπτά να τρέξω πίσω, να ξεβρακωθώ στην κυριολεξία και να ντυθώ ξανά. Παθαίνω πανικό μήπως δημιουργηθεί κενό, μπουκάρω στο λυόμενο σαν υστερικός και αρχίζω να φωνάζω «βγείτε έξω όλοι!». Πέφτει σιγή και ακούω μια φωνή «εντάξει, Θεμάκο, θα βγω». Ηταν ο Σάκης Ρουβάς. Του λέω «εντάξει, Σάκη, δεν με πειράζει». Αλλαξα γρήγορα και βγήκα», είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved