Η νέα τηλεοπτική σεζόν, οι κόντρες και η μάχη της τηλεθέασης (pics)
Media

Η νέα τηλεοπτική σεζόν, οι κόντρες και η μάχη της τηλεθέασης (pics)

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα φέτος θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου με τις πρώτες Ενημερωτικές και Ψυχαγωγικές εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Τηλέραμα, φέτος νέοι παίκτες εισβάλλουν στο τηλεοπτικό τοπίο, άλλοι μετακομίζουν και συναντούν απέναντί τους αντιπάλους, ενώ η τράπουλα ξαναμοιράζεται με νέες κόντρες να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Για τη Φαίη Σκορδά τα πράγματα ήταν ήδη δύσκολα από πέρυσι καθώς το "Πρωινό" τα πήγαινε μέτρια σε τηλεθέαση. Ο ANT1 φέτος ετοιμάζει δραστικές κινήσεις, με ριζικές αλλαγές, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Από την άλλη, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στο STAR έχουν χτίσει έτσι την εκπομπή τους, βρίσκοντας σταθερό κοινό τα τελευταία χρόνια.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το "Ευτυχείτε" στο Open ποντάρει πολύ στις τηλεφωνικές γραμμές, ενώ μέσα σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και η Δανάη Μπάρκα στο MEGA, η οποία θα κλέψει με τη σειρά της ποσοστό τηλεθέασης από τους άλλους σταθμούς.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει να παίζει χωρίς ανταγωνισμό, μιας και στη ζώνη αυτή δεν υπάρχει κάποια άλλη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα. Την ίδια ώρα μάλιστα στον ΣΚΑΪ θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία καλείται να περάσει τις εξετάσεις, μιας και αναλαμβάνει για πρώτη φορά ζωντανή εκπομπή σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Από την άλλη, ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας παρουσιαστής που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και φέτος παραμένει στη θέση του. Έκπληξη δεν θα αποτελέσει η παρουσίαση της Τατιάνας Στεφανίδου την ίδια ώρα στον αέρα του Mega. Η παρουσιάστρια φημολογείται οτι ετοιμάζει μαγκαζίνο με κοινωνικά θέματα και επικαιρότητα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην πρώτη της τηλεοπτική απόπειρα ως κεντρική παρουσιάστρια, αφήνεται στα χέρια των υπευθύνων του ALPHA, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το κόνσεπτ της εκπομπής.

Ενδιαφέρον θα έχει και η βραδινή ζώνη, αφού ΣΚΑΪ και ALPHA κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης. Ο ΣΚΑΪ δοκίμασε πέρυσι τη σειρά "8 λέξεις", η οποία θα συνεχίσει στην prime time ζώνη, ενώ ο Alpha θα παρουσιάσει τη νέα δραματική σειρά, "Αγγελική".

Μην ξεχνάμε πως το βαρύ πυροβολικό του ANT1 δεν είναι άλλο από τις "Άγριες Μέλισσες", η σειρά που έκανε τη μεγάλη έκπληξη την περσινή σεζόν. Στην ίδια ζώνη θα ξεκινήσει και ο βασιλιάς των ριάλιτι. Το "Big Brother" το οποίο ξεκινά στον ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη.

Το STAR συνεχίζει με την πετυχημένη συνταγή του "GNTM", μόνο που φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Στο ριάλιτι μόδας θα δούμε για πρώτη φορά νεαρά αγόρια να διαγωνίζονται για το χώρο του modeling.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved