Γεωργίου: Αποκαλύπτει το τέλος της Δανάης Παππά στις "8 λέξεις" - Τι συνέβη;
Media

Γεωργίου: Αποκαλύπτει το τέλος της Δανάης Παππά στις "8 λέξεις" - Τι συνέβη;

Οι "8 λέξεις" επιστρέφουν στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με τους πρωταγωνιστές να έχουν προχωρήσει αρκετά τα γυρίσματα των επεισοδίων για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, από νωρίς, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με μια μεγάλη ωστόσο απουσία, αυτή της Δανάης Παππά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μιλά στον “ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ” για το τέλος τη συνεργασίας του με την ηθοποιό, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθεί ο ρόλος της στη σειρά.

- Η Δανάη Παππά θα είναι η μόνη που δεν θα δούμε τη νέα σεζόν;

«Ολοκληρώθηκε ο ρόλος της Δανάης. Παίζει σε αρκετά από τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Είναι κάποια επεισόδια που δεν είχαν προβλη­θεί από την πρώτη σεζόν. Σταδιακά θα δούμε κάποιες αποχωρήσεις και κάποιες αφίξεις»

-Το φινάλε της Δανάης έχει σχέση με τον εθισμό της στις ουσίες;

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες. Σεναριακά θα δείτε ότι η Δανάη πρέπει να απο­χωρήσει για να υπάρξει εξέλιξη στο σενάριο, αλλά και στού'ς ήρωες πού μένουν πίσω στο περιβάλλον της».

-Ο Μιχαήλ Καλλέργης όντως δολοφόνησε την ερωμένη του πατέρα του;

«Εάν ισχύει αυτό, είναι ένα γεγονός που κάνει τον Μάρκο Καλλέργη να είναι ήρωας και αλλά­ζει την εικόνα του. Όλοι πιστεύαμε ότι έφυγε και παράτησε την οικογένεια του. Στην ουσία, άμα έχει συμβεί αυτό, έφυγε για να σώσει το γιο του. Αυτόματα, γίνεται ο καλύτερος πατέ­ρας του κόσμου»

- Έχουμε γεννητούρια στο ζευγάρι Οδυσσέα και Έρσης;

«Από τον Ιούλιο, αυτές ήταν από τις πιο συγκι­νητικές στιγμές. Γιατί υπήρξε και δυσκολία στο να γίνουν αυτά τα γυρίσματα, λόγω των μέτρων προστασίας. Οπότε αυτό έπρεπε να συνδυαστεί με καραντίνα, για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με τα παιδάκια. Με τα μωρά έπρεπε να είναι μόνο ένα άτομο μέσα στο σπίτι».

- Συνεπώς, επιστρατεύσατε τρικ στο μοντάζ;

«Ακριβώς. Για να μπορέσουμε να κολλήσου μετά παιδιά με το περιβάλλον του σπιτιού του Οδυσσέα και της 'Ερσης. Ήταν πολύ ενδιαφέ­ρουσα η διαδικασία και ήταν από τις πιο συγκι­νητικές στιγμές του καλοκαιριού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved