8 λέξεις: Ο Γεωργίου ανακοίνωσε τα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά (pics)
Media

8 λέξεις: Ο Γεωργίου ανακοίνωσε τα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά (pics)

Ο Ανδρέας Γεωργίου και οι πρωταγωνιστές της σειράς "8 λέξεις" ετοιμάζονται για το μεγάλο comeback.

Η δραματική σειρά του ΣΚΑΙ επιστρέφει σύντομα με νέα επεισόδια. Μάλιστα από νωρίς θα δούμε μεγάλες αλλαγές, τόσο στο καστ των πρωταγωνιστών, όσο και στην εξέλιξη της ροής του σεναρίου.

Έκτος από την αποχώρηση της Δανάης Παππά που έχει γίνει ήδη γνωστή, στη σειρά θα υπάρξουν και αρκετές νέες αφίξεις.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στον “Τηλεθεατή” όπου και αναφέρθηκε στον ερχομό των Πολυδερόπουλου - Ιωαννίδη, αλλά και στους ρόλους τους για τις “8 λέξεις”

- Οι ρόλοι του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θεοχάρη Ιωαννίδη;

«Ο Πολυδερόπουλος μπαίνει στις "8 λέξεις" με έναν κόντρα ρόλο από αυτόν που τον είχαμε δει στο "Τατουάζ". Είναι μια πολύ ευχάριστη νότα σε όλο το σίριαλ. Αυτός ο ρόλος θα συζητηθεί, γιατί το "θα συζητηθεί" είναι και ένα από τα σλόγκαν του. Τον Θεοχάρη Ιωαννίδη θα τον δούμε σε ένα ρόλο διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Κάνει ένα πολύ ωραίο δίδυμο με την Άννα Μπεζάν. Η χημεία τους είναι εξαιρετική. Νομίζω ότι έχει δέσει το καστ. Είναι πολύ ωραίο το παζλ. Πολύ ανανεωμένο, με πολύ ωραία εικόνα».

- Και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια που ε­ντάσσεται στη σειρά;

«Έχουμε την άφιξη της Πέννυς Φοινίρη. Εξαι­ρετική ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεό­ραση της Κύπρου, απόφοιτος του Εθνικού Θε­άτρου στην Ελλάδα. Ο ρόλος της είναι πολύ απαιτητικός, θα το δείτε και στις οθόνες σας. Λέει πολλά και μιλά πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει, αλλά τα έχει καταφέρει και το έχει κατακτήσει. Είναι ένας ρόλος που θα αγαπηθεί. Και παίζει πολύ με τον Νίκο Πολυδερόπουλο».

- Η Ναυσικά θα καταφέρει να υιοθετήσει την Τζουλιάνα;

«Η Ναυσικά το πολεμά πάρα πολύ. Έχει βάλει όλα τα μεγάλα μέσα για να καταφέρει την υιο­θεσία. Νομίζω ότι ο κόσμος θα τις θέλει τόσο πολύ να είναι μαζί, γιατί αυτές οι δύο ψυχές έπρεπε να συναντηθούν. Μιλάμε για μια σχέση έρωτα. Αυτή η σχέση υπάρχει και στο γύρισμα. Οι σκηνές τους βγαίνουν πολύ τρυφερές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved