Έλα στη θέση μου: Νέα επεισόδια με... γάμο για τη Ρενάτα; (pics)
Media

Έλα στη θέση μου: Νέα επεισόδια με... γάμο για τη Ρενάτα; (pics)

Τα πάνω - κάτω φέρνει η νέα σεζόν, αφού η καθημερινή σειρά του Alpha επιστρέφει γεμάτη εκπλήξεις.

Η σειρά "Έλα στη θέση μου" έρχεται για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, με τις ζωές των πρωταγωνιστών να αλλάζουν ριζικά. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του TV24 η Ρενάτα θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο με την προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά με τον Μάρκο Σοφοκλέους να βρίσκεται στο πλευρό της.

Όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα, την επανασύνδεση του Αχιλλέα και της Ρενάτας, όμως όπως φάνηκε από τα τε­λευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου, κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να έχει αυτή τη διάθεση. Τι και αν η αρχή της σεζόν που πέρασε τους βρήκε μαζί, ερωτευμένους και πάνω απ' όλα παντρεμένους; Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορε­τική και μάλιστα χρωματίστηκε με... μίσος από την πλευρά του-Αχιλλέα. Το μέλλον τους λοιπόν, αυτό που θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο, θα είναι τελείως διαφορετικό, και για τους ίδιους και για τη σχέση τους, που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου.

Η Ρενάτα ήταν η πρώτη που πήρε απο­φάσεις για τη ζωή της και άφησε να εισβάλει σε αυτή ένας νέος άντρας, ο Μάρκος Σοφοκλέους. Το εν λόγω ζευγάρι θα έρθει ακόμα πιο κοντά και δεν αποκλείεται οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Αχιλλέας που δεν περιμένει τέ­τοια εξέλιξη, θα απογοητευτεί οικτρό από την από­φαση της πρώην αγαπημένης του, όμως σύντο­μα θα αλλάξει και εκείνος ρότα στη ζωή του, αφού πρώτα βάλει όλο του το... ταλέντο προκειμένου να καταστρέψει τη σχέση τους, ή αλλιώς θα φέρει περισσότερα προβλήματα στον Μάρκο και τη Ρενάτα. Έτσι. τα προβλήματα στη ζωή του νέου ζευ­γαριού δεν θα λείψουν, κυρίως λόγω των... μυστι­κών που έχει ο Μάρκος από τη Ρενάτα. Μπορεί να πιστεύει πως κάνει το καλύτερο που μπορεί για να προστατεύσει τη σχέση τους, όμως όταν η Ρενάτα μάθει τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη της, οι συ­νέπειες θα είναι καταστροφικές.

Νέος σεναριογράφος

Μέχρι τώρα στις καρέκλες των σεναριογρά­φων κάθονται η Μαίρη Ζαφειροπούλου και ο Σταύρος Καλαφατίδης, όμως πλέον προστίθε­ται στην ομάδα και ο έμπειρος Γιώργος Κρη­τικός, ο οποίος έχει αποφασίσει να ταρά­ξει τις σχέσεις όλων των ζευγαριών (και όχι μόνο) της πετυχημένης σειράς του Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιρετικό ενδιαφέ­ρον θα έχει και η εξέλιξη του ρόλου της Φαι­ής, την οποία είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν να παίρνει το παιδί της και να φεύγει και τον Βλάση, έχοντας πλέον μείνει μόνος του, να την ψάχνει για να περάσει χρό­νο με το παιδί του. Ανατροπές, συγκίνηση και χιούμορ μέχρι δακρύων μας περιμένουν στα νέα επεισόδια της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved