Άγριες Μέλισσες:Θρήνος στο Διαφάνι!Το οπλισμένο χέρι που θα φέρει αβάσταχτο πόνο
Media

Άγριες Μέλισσες:Θρήνος στο Διαφάνι!Το οπλισμένο χέρι που θα φέρει αβάσταχτο πόνο

Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν με τους ήρωες να μπαίνουν σε νέες δραματικές περιπέτειες.

Ανάμεσα στα συγκλονιστικά γεγονότα που θα συμβούν στο Διαφάνι θα υπάρξει και μια απόπειρα δολοφονίας που θα φέρει αβάσταχτο πόνο και θρήνο μιας μάνας.

«Η Σταμίρη μαζί με τον Γιάννο σκότωσαν τον γιο μου», θα δούμε τον Δούκα να καταθέτει στο δικαστήριο και ξαφνικά θα επικρατήσει πανικός! Ο δικαστής εξηγεί πως αυτή είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία και δίνει εντολή να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Ο Μιλτιάδης, που για άλλη μία φορά βλέπει να σέρνουν το όνομα του νεκρού παιδιού του στη λάσπη σοκάρεται και παίρνει μια απόφαση. Έχει πάνω του ένα όπλο αποφασισμένος να καθαρίσει μια και καλή το όνομα του νεκρού παιδιού του. Πάει έξω από το σπίτι του Δούκα, ο οποίος εκείνη την ώρα φεύγει με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει. Όλοι σοκάρονται.

«Μιλτιάδη, άσε κάτω το όπλο, δεν είναι αυτά τα παιχνίδια για εσένα», του λέει ο Κωνσταντής, ενώ ο Δούκας του μιλάει ειρωνικά: «θα με σκοτώσεις; Κάνε το! Μια ζωή ένας δειλός ήσουν! Τι περιμένεις;» τον προκαλεί και ο Μιλτιάδης του απαντάει: «Σε είχα προειδοποιήσει να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Γιάννο μου. Είμαι σίγουρος ότι εσείς τον σκοτώσατε, ο γιος μου δεν ήταν δολοφόνος», λέει και πατάει τη σκανδάλη.

Ο Μελέτης μπαίνει μπροστά και η σφαίρα τον πετυχαίνει στο κεφάλι!

Στο σπίτι των Σεβαστών ακούν τον πυροβολισμό και βγαίνουν έξω. Η Ανέτ μόλις αντικρίζει τον γιο της στο έδαφος μέσα στα αίματα καταρρέει.

«Οχι τον γιο μου», λέει και παράλληλα φωνάζει στον Μιλτιάδη: «Τι έκανες; Σκότωσες το παιδί μου» με τον πόνο της να είναι αβάσταχτος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved