Ώρα για Μελέτη: Μπήκαμε στη φωτογράφιση της Ελεονώρας για τη νέα της εκπομπή
Media

Ώρα για Μελέτη: Μπήκαμε στη φωτογράφιση της Ελεονώρας για τη νέα της εκπομπή

Στα καλύτερά της η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται να μας λέει καλημέρα και πάλι από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 11.

Η νέα εκπομπή της γνωστής και πετυχημένης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας «Ώρα για Μελέτη» στον Alpha, ετοιμάζεται εδώ και καιρό με μια ομάδα πολύ αξιόλογων και πετυχημένων συνεργατών.

Η ίδια βρέθηκε στο στούντιο του Κοσμά Κουμιανού στο Νέο Ηράκλειο, λίγο πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές κι ενώ είχε πλέον σχεδόν κλείσει την ομάδα της και οργανώσει την δομή και τον σχεδιασμό της νέας της εκπομπής με την πολύτιμη συμβολή του Νίκου Μάνεση πίσω από τους προβολείς, ενορχηστρωτή και εμψυχωτή της ομάδας, ο οποίος και θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη για το Σαββατοκύριακο. Μαζί της ο Τάσος Τεργιάκης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Τίνα Μιχαηλίδου.

Το κλίμα στο στούντιο ιδιαίτερα χαρούμενο και η Ελεονώρα αφημένη στα χέρια του Θάνου Βογιατζή στην κυριολεξία έλαμπε. Και φυσικά το gossip-tv.gr ήταν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια της φωτογράφησης που ολοκληρώθηκε με την έλευση του Νίκου Μάνεση.


Η χημεία στη συνεργασία τους αυτή, ορατή και είμαστε σίγουροι πως αυτό θα βγει και τηλεοπτικά από αυτήν την Δευτέρα που το «Ώρα για Μελέτη» κάνει πρεμιέρα στις 11 το πρωί.

Όλη η επικαιρότητα από εκεί που χτυπά η καρδιά της ενημέρωσης, από εκεί που γεννιέται το ρεπορτάζ μέχρι να φτάσει στην οθόνη μας. Πρωταγωνιστές αλλά και ρεπόρτερ της εκπομπής οι ίδιοι οι τηλεθεατές, με την επικοινωνία μας να γίνεται ουσιαστικότερη και πιο άμεση μέσα από τα social media. Ρεπορτάζ και συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιστορίες ανθρώπων, χρηστικές πληροφορίες και πολλά ταξίδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved