Big Brother: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στο χθεσινοβραδινό live; (photos)
Media

Big Brother: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στο χθεσινοβραδινό live; (photos)

Big Brother: Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε στο δεύτερο live του Μεγάλου Αδελφού, την πρώτη αποχώρηση παίκτη, ο οποίος ήταν ο Jay Prodan.

Η ίντριγκα, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις ήταν και χθες πολλές και μεγάλες, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές που μία εβδομάδα τώρα δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό και μεγαλεπήβολο τηλεοπτικό project του ΣΚΑΪ.

Το προηγούμενο Σάββατο παρακολουθήσαμε τη μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι παιχνιδιού που πραγματικά έσπασε τα... κοντέρ και έκανε τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης να χτυπήσουν... κόκκινο! Όμως, συνέβη και το ίδιο χθες το βράδυ στο πρώτο live αποχώρησης;

Ομολογουμένως, χθες το βράδυ είδαμε την ευχάριστη έκπληξη του να ξεκινάει το live με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος όμως αμέσως μετά καλωσόρισε στο πλατό τον Χάρη Βαρθακούρη. Ο τελευταίος, έδειχνε ακόμα πιο άνετος στο live από την πρώτη φορά, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των social media. Πώς όμως πήγε σε νούμερα τηλεθέασης το δεύτερο live του Μεγάλου Αδελφού;

Σύμφωνα λοιπόν, με τη Nilsen το χθεσινό live του Big Brother κατέγραψε μέσο όρο 25,2% στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο 27,5%!

Τα νούμερα είναι ελαφρώς πιο χαμηλά από την πρεμιέρα, γεγονός αναμενόμενο, όμως οι ιθύνοντες είναι σίγουροι ότι τα ποσοστά τηλεθέασης θα κρατηθούν στο μέλλον σε τόσο υψηλά επίπεδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved