Σκορδά: Η ανακοίνωση on air για το Big Brother που δεν περιμέναμε!
Media

Σκορδά: Η ανακοίνωση on air για το Big Brother που δεν περιμέναμε!

Το πρωινό ξεκίνησε με πρώτο θέμα το Big Brother και τα όσα είπε ο Κρητικός, Αντώνης Αλεξανδρίδης περί βιασμού και οδήγησαν στην απομάκρυνση του από το ριάλιτι!

Η Φαίη Σκορδά ενοχλήθηκε με τα όσα άκουσε και είπε στον αέρα της εκπομπής της:

«Γιατί περιμέναμε τόσες ώρες; Και πιστεύω πως δεν έγινε τυχαία η αποχώρηση του παίκτη μετά το tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου. Θεωρώ πως είναι τόσο σημαντικό που έπρεπε η ανακοίνωση να γίνει εκτός τηλεοπτικών όρων. Μιλάμε για κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εμένα δε με αφορά ο συγκεκριμένος, με αφορά πως όλο αυτό είναι λάθος. Δεν θα κάτσουμε να τον κρίνουμε και να τον σχολιάσουμε. Δεν είναι κουτσομπολιό. Έχει να κάνει με την κοινωνία μας.»!

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση και λεφτά. Για μένα δεν έπρεπε να το χειριστούν εντός παιχνιδιού. Δεν είναι παιχνίδι. Δεν είναι πια σόου. Είναι κάτι πολύ πολύ σοβαρό. Παρακολούθησα τις δύο εκπομπές γιατί ήθελα να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Και είχαμε σκοπό ως εκπομπή να βλέπουμε καθημερινά κάποια αποσπάσματα και να τα σχολιάζουμε. Από εδώ και πέρα και ενημερώνω και τους συνεργάτες μου, αυτό δε θα γίνεται από τη δική μας εκπομπή. Εμείς δεν θα έχουμε καμία σχέση και καμία αναπαραγωγή σε όλο αυτό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved