Ευτυχείτε: H Καινούργιου κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες και μας μιλάει για όλα
Media

Ευτυχείτε: H Καινούργιου κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες και μας μιλάει για όλα

Ευτυχείτε: Πρεμιέρα κάνει αύριο, Δευτέρα (14-09) η Κατερίνα Καινούργιου.

Την πιο γλυκιά καλημέρα θα μας πει η Κατερίνα Καινούργιου, με ανανεωμένη ομάδα και πολλές εκπλήξεις.

Είναι έτοιμη να "σερβίρει" το πιο απολαυστικό και πλούσιο πρωινό στο OPEN σε ένα απίθανο πλατό, το οποίο τελειοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Τη συναντήσαμε στην τελική της πρόβα στο στούντιο με όλη την ομάδα της να είναι εκεί.

Η κούκλα παρουσιάστρια, λίγο πριν βγει και πάλι στον «αέρα» με την επιτυχημένη της εκπομπή, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

Άνετη, όμορφη και ανανεωμένη από τις καλοκαιρινές της διακοπές είναι έτοιμη να πέσει και πάλι στη «μάχη» της τηλεθέασης, γεγονός που όχι μόνο δεν την τρομάζει αλλά όπως η ίδια λέει, χαίρεται που τη φετινή σεζόν υπάρχουν πολλές εκπομπές κι έτσι ο κόσμος έχει... δουλειά.

Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο επαγγελματίας είναι αφού υποστήριξε πως την επιτυχία την κάνει η ομάδα μιας εκπομπής.

«Η επιτυχία γίνεται στις ομάδες και φέτος βλέπω πολύ ωραίες ομάδες. Δεν το βλέπω ανταγωνιστικά, σίγουρα θέλω το καλύτερο δυνατό για εμένα, για το κανάλι, για την εκπομπή, για τους συνεργάτες μου αλλά δεν μπορώ να σου πω πώς θα είναι γιατί η «πίτα» μοιράζεται», είπε.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε επίσης να αναφερθεί και στα προσωπικά της, αφού όταν ρωτήθηκε για το πόσο μπορεί η προσωπική ζωή να επηρεάσει και τη δουλειά, εκείνη με ειλικρίνεια απάντησε πως αυτό φαίνεται στα μάτια της.


Έχοντας μαζί της τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αλλά και μια ξεχωριστή ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, η Κατερίνα θα ξεκινά μαζί μας την κάθε μέρα με την πιο ευοίωνη και δυνατή ευχή: "Ευτυχείτε"!

Η αγαπημένη πρωινή παρέα, θα μας κρατά συντροφιά με χιούμορ, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, παρασκήνιο, με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής επικαιρότητας, αλλά και νέες ενότητες που θα γίνουν... "talk of the town".

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί και από εμάς «καλή επιτυχία»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved