Το καφέ της Χαράς: Επιστρέφει με νέες περιπέτειες - Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Media

Το καφέ της Χαράς: Επιστρέφει με νέες περιπέτειες - Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η κωμική σειρά «Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει με νέες ιστορίες την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Στα πρώτα επεισόδια, οι κάτοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου ασχολούνται με έναν γάμο, μια εγκυμοσύνη, ένα μυστήριο και έναν κρυφό έρωτα.

Η κωμική σειρά «Το Καφέ της Χαράς», σε σενάριο Χάρη Ρώμα - Άννας Χατζησοφιά και σκηνοθεσία Τάκη Μιχαήλ, επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων και σε αυτόν θα δούμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές. Μάλιστα, οι εξελίξεις τρέχουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Η κόντρα ανάμεσα στον Περίανδρο Πώποτα, στη Στέλλα και στη Βάλια κορυφώνεται με αφορμή την παράσταση - μιούζικαλ «Λουιζιάνα» που ανεβαίνει στο ανακαινισμένο καφέ. Έτσι, ο Περίανδρος αποφασίζει να ανεβάσει, την ίδια μέρα και ώρα, ένα κλασικό κωμειδύλλιο, τη «Γκόλφω», με όλα τα παραδοσιακά στοιχεία.

Η Χάιδω εξαφανίζεται ως δια μαγείας και η Στέλλα φοβάται ότι τη σκότωσε ο Πολυμενέας παρασυρμένος από το πάθος του για την Κανέλα. Από εκείνη τη στιγμή, ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει το Κολοκοτρωνίτσι και ο αστυνόμος Μπρίλης καλείται να δώσει τη λύση ακολουθώντας το ένστικτο του αλλά και όσα διαδίδονται στο χωριό.

Ο Μάνος και η Βάλια, μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν, ζουν μια νύχτα πάθους που ανατρέπει τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ετοιμάζεται να χωρίσει με την Αρετή, μέχρι που εκείνη, καθοδηγούμενη από τον Περίανδρο, προφασίζεται πως είναι έγκυος. Έτσι, δρομολογείται ο γάμος των δύο νέων, ενώ η Βάλια, απελπισμένη, τη βραδιά των αρραβώνων τους ζητάει παρηγοριά από τον Δημήτριο.

Η Σταυρούλα και ο Φατσέας φαίνεται να κάνουν προσπάθειες να ξανασμίξουν. Τι θα γίνει, όμως, όταν αποκαλυφθεί, όχι μόνο η πλαστογραφία του απολυτηρίου του, αλλά και οι απάτες που έκανε εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του ως δημάρχου;

Ο Περίανδρος αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, κι αυτό είναι κάτι που τον τρελαίνει... Κι ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του για εκείνη, τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο όταν στο χωριό επιστρέφει η Χαρά!

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Βάλια και ο Μάνος προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ανέβασμα του μιούζικαλ «Λουιζιάνα» και πανικοβάλλονται όταν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια ερωτική έλξη ανάμεσα τους. Ο Περίανδρος, από την πλευρά του, αποφασίζει να αντεπιτεθεί στο ξενόφερτο θέαμα που ετοιμάζει η ξανθιά έχθρας του, η Στέλλα, ανεβάζοντας στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου το πατροπαράδοτο, πλήρες αξιών και μηνυμάτων κωμειδύλλιο «Γκόλφω». Την ημέρα της πρεμιέρας, όμως, οι περισσότεροι κάτοικοι πηγαίνουν στο καφέ γιο να απολαύσουν τη «Λουιζιάνα».

Γεγονός που εκνευρίζει αφάνταστα τον Περίανδρο, ο οποίος σπεύδει στο καφέ και κάνει ένα από τα κηρύγματα του. Μάλιστα, την ώρα της παράστασης, η Στέλλα προχωράει προς το μέρος του Περίανδρου και του «επιτίθεται», ενσωματώνοντας τον με το έτσι θέλω στον χορό της. Τότε ο άντρας της ζητάει επιτακτικά να σηκωθεί από πάνω του, ενώ οι θαμώνες του καφέ ξεκαρδίζονται στα γέλια εις βάρος του...

Πηγή MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved