Πάμε Δανάη: Η έκπληξη της Βίκυς Σταυροπούλου στη Δανάη πριν την πρεμιέρα
Media

Πάμε Δανάη: Η έκπληξη της Βίκυς Σταυροπούλου στη Δανάη πριν την πρεμιέρα

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (21-09) η Δανάη Μπάρκα λίγα μόλις λεπτά πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη».

Η όμορφη κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου σε λίγα λεπτά θα είναι στον «αέρα» με τους συνεργάτες της, μεταφέροντας μας σε ένα νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Η Δανάη αποκάλυψε πως η μαμά της, είναι ήδη στο πλατό μαζί της.
«.. σκέφτηκα να σου ευχηθώ κάτι μιας και αύριο είναι η megaλη σου στιγμή, όμως δυσκολεύομαι γιατί έχεις ήδη πραγματώσει ότι ευχόμουν για εσένα και σε ευχαριστώ για αυτό!


Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη της ψυχής σου, για τον τρόπο που αγαπάς , για την κατανόηση και την στήριξή σου παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου σε όλες τις δυσκολίες μας, για την χειροπιαστή αγάπη που έδειξες στον παππού σου και την γιαγιά σου όποτε την χρειάστηκαν, για την ευαισθησία σου την δοτικότητα σου, την τόλμη σου, την φωτεινή ψυχή σου, τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ζωή, το όραμά σου να καλυτερέψεις τον κόσμο!


Για εμένα τα έχεις ήδη καταφέρει! Δείξε την αλήθεια σου στον κόσμο, συνέχισε να βελτιώνεσαι και να βελτιώνεις όσους είναι γύρω σου και όλα θα πάνε κατ ευχήν!
Κι εμείς θα ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!!!

Υ.Γ θέλω να ευχαριστήσω και όλη αυτήν υπέροχη ομάδα των ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που όπως μου είπες σε στηρίζουν και σε ασφαλίζουν όλοι δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό! Απολαύστε το !!!!❤️ @megatvcom», έγραψε η ίδια η ηθοποιός λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της κόρης της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved