GNTM: Άστραψε και βρόντηξε η Χρύσα κατά της Ρασέλ - Τα «καρφιά» on air!
Media

GNTM: Άστραψε και βρόντηξε η Χρύσα κατά της Ρασέλ - Τα «καρφιά» on air!

H Χρύσα Καβράκη είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM και ήταν καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου και δε δίστασε πετάξει τα καρφιά της στην Θεοδώρα Ρασέλ.

Η Τζώρτζια Γεωργίου ρώτησε την πρώην παίκτρια του GNTM: «Είδαμε τη Ρασέλ σε μια ερώτηση που της έγινε αν έχουν διαμορφωθεί κάποιες σχέσεις μέσα στο σπίτι και τι έχει να πει γ’ αυτό και είπε ότι η Χρύσα είναι ένα από τα κορίτσια που από την αρχή κιόλας των bootcamps, κι όλη της διαδικασίας του GNTM, έχει έρθει πιο κοντά στα αγόρια και έχει φλερτάρει».

Η Χρύσα Καβράκη απάντησε και τα έχωσε στην Ρασέλ: «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και τα πάω καλά και με τα αγόρια και τα κορίτσια και έκανα παρέα με όλα τα άτομα και αυτό από την Ρασέλ που δεν είναι ίδιος χαρακτήρας με εμένα, παρεξηγήθηκε. Εμείς μέσα στο σπίτι δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση με την Ρασέλ, δεν μιλούσαμε οπότε αυτό το επικριτικό σχόλιο που έκανε ήταν εντελώς άτοπο για μένα, δεν πιστεύω ότι έβγαζε νόημα. Δεν ήταν έτσι από κοντά. Θέλει να προβάλει συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν την γνωρίζω σαν χαρακτήρα παραπάνω, δεν μπορώ να ξέρω το λόγο που το κάνει αλλά σίγουρα δεν είχε δείξει αυτό πίσω από την κάμερα»!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved