Έλα στη θέση μου: Η οριστική πώληση της Sofo και το ύπουλο σχέδιο
Media

Έλα στη θέση μου: Η οριστική πώληση της Sofo και το ύπουλο σχέδιο

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας γίνεται πρόεδρος της SOFO ξανά και καλείται να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με το «ΜYTV», μία από αυτές, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμωδίας του Αlpha «Έλα στη θέση μου», αφορά την τύχη της εταιρείας. Συγκεκριμένα, ο άντρας αναγκάζεται, εξαιτίας κάποιων δυσκολιών, να την πουλήσει!

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, θα δούμε να μεσολαβεί ένα χρονικό άλμα ενός έτους όπου σηματοδοτούνται κάποιες αλλαγές στη ζωή των ηρώων. Εξαίρεση δεν αποτελεί ο Αχιλλέας, ο οποίος, από τη μία, κρατά στα χέρια του το «τιμόνι» της Sofo και, από την άλλη, έχει παντρευτεί την πάμπλουτη αριστοκράτισσα Κέντρα Θεοχάρους.

Βέβαια, μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, η εταιρεία, η οποία αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα, πλήττεται από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, κυρίως από τα λοκντάουν και τις καραντίνες, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται περισσότερο. Ομως, η Sofo δεν οδηγήθηκε σε αυτή την κατάσταση μόνο λόγω των παραπάνω, αλλά και εξαιτίας καταχθόνιων σχεδίων εναντίον της, πίσω από τα οποία κρύβεται η Κέντρα. Η νεαρή γυναίκα θέλει να πωληθεί η Sofo το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψουν με τον Αχιλλέα στην Αγγλία για να ζήσουν εκεί τη ζωή τους.

Η ίδια, μάλιστα, έχει μεθοδεύσει αρκετές κινήσεις για να πετύχει τον στόχο της. Μάλιστα, δεν αργεί να συμπαρασύρει και τον Αχιλλέα, ο οποίος θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να διώξει από πάνω του το βάρος της εταιρείας και των ευθυνών που έχει. Στο μεταξύ, η επιστροφή του Μάρκου και της Ρενάτας στην Ελλάδα, μαζί με μία πρόταση που φέρνει εκείνος από την Ιταλία για τη Sofo, λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχουν καταστρώσει ο Αχιλλέας και η Κέντρα, αλλά πολύ σύντομα εκείνος επανεξετάζει τις όχι και τόσο αγνές προθέσεις του...

Γεγονός που δεν αργεί να γίνει αντιληπτό από τη σύζυγο του, η οποία κάνει κάποιες μυστικές, τηλεφωνικές, συζητήσεις με τον πατέρα της για να την καθοδηγήσει. Όπως και γίνεται. Έπειτα, λοιπόν, η Κέντρα προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να συμφωνήσει και αυτός για την πώληση της Sofo, με εκείνον και τη Ρενάτα να διαπιστώνουν ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά της.

Παράλληλα, η πρώτη ξεκινά νέο κύκλο συζητήσεων με τον Αχιλλέα σχετικά με την πώληση της Sofo και σύντομα προχωρούν στην οριστική πώληση της εταιρείας σε μία ιταλική, η οποία όμως ανήκει στον πατέρα της κοπέλας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved