Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό είναι το τραγούδι που ερμηνεύουν Δρόσω και Τάκης
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό είναι το τραγούδι που ερμηνεύουν Δρόσω και Τάκης

Άγριες Μέλισσες: Τη νέα της ζωή στην Αθήνα ετοιμάζει η Δρόσω.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Δρόσω μετά την καταδίκη της Λενιώς, εγκαταλείπει το Διαφάνι και κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Φεύγει για την Αθήνα για μια καλύτερη ζωή και για να ασχοληθεί επιτέλους με αυτό που αγαπά, το τραγούδι!

Η Δρόσω περνάει με επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια. Όμως ο κόσμος της νύχτας και μάλιστα... στην Τρούμπα, δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια.

Μια από τις σελίδες που έχουν δημιουργήσει οι φανς στο Instagram, έβγαλε ένα μοναδικό spoiler. Για πρώτη φορά ακούσαμε το τραγούδι που σε ένα από τα επεισόδια θα δούμε τη Δρόσω με τον Τάκη (Αργύρης Πανταζαράς) να ερμηνεύουν μαζί. Φυσικά λόγω εποχής, είναι ένα ρεμπέτικο.

«Μιλάμε για έναν τυχοδιώκτη, έναν λαϊκό μπουζουξή ο οποίος έχει μάθει στη ζωή να παίρνει αυτό που θέλει και με το καλό και με το άγριο. Ο Τάκης είναι το πρόσωπο – κλειδί που θα οδηγήσει την Δρόσω στην Τρούμπα και στο καμπαρέ Χαβάη», έχει πει ο ηθοποιός.

Ίσως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που έγιναν για τον β' κύκλο. Για τον ταλαντούχο ηθοποιό, ο ρόλος του ανθρώπου της νύχτας που θα μπλέξει η Δρόσω είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του.

Το ύφος, το μουστάκι, το στυλ παραπέμπουν σε έναν άντρα της εποχής του '60 και μάλιστα σκληρό και ταυτόχρονα ερωτικό.

Δες το βίντεο και άκου το τραγούδι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved