Style me up: Τα γυρίσματα, η συγκίνηση και οι αποκαλύψεις των κριτών
Media

Style me up: Τα γυρίσματα, η συγκίνηση και οι αποκαλύψεις των κριτών

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το μεσημέρι στις 2:45 το νέο παιχνίδι μόδας “Style me up” στο Open με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου.

Μαζί της στον ρόλο των κριτών/coaches οι: Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος ενώ τις μεταμορφώσεις των μαλλιών παικτριών και παικτών που συμμετέχουν έχει αναλάβει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Κι εμείς βρεθήκαμε στο στούντιο Καπα 2 όπου γίνονται τα γυρίσματα του παιχνιδιού που έχουν προχωρήσει ήδη αρκετά και μιλήσαμε μαζί τους.

Το κλίμα ανάμεσά τους κάτι παραπάνω από φιλικό. Οι πλάκες διαδέχονται η μία την άλλη, το χιούμορ περισσεύει και παρά τα εξαντλητικά γυρίσματα που τους κρατάνε καθημερινά πολλές ώρες στα πλατό της νέας εκπομπής, όλοι ήταν με το χαμόγελο στα χείλη απολαμβάνοντας εμφανέστατα αυτό που κάνουν.

Άγχος φυσικά και υπάρχει αλλά για όλους αποδεικνύεται δημιουργικό. Και όλοι λίγο πολύ παραδέχονται πως η έμπειρη Μαρία Μπακοδήμου τους έχει βοηθήσει πολύ ειδικά στα πρώτα γυρίσματα.

Style me up
Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού μόδας, Μαρία Μπακοδήμου

Τι άλλο μάθαμε; Πως μέχρι στιγμής συμμετοχή έχουν δηλώσει και άντρες και γυναίκες για να μεταμορφωθούν και να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς έρχονται στο πλατό με πολύ συγκινητικά για όλους κίνητρα.

Μέλος της κριτικής επιτροπής δέχτηκε μέσω αντιπροσώπου την πρόταση που του έγινε από τον Νίκο Κοκλώνη και την Barking Well χωρίς να το γνωρίζει (ναι, ναι, θα δείτε ποιος), άλλο μέλος της κριτικής επιτροπής πιέζει τον διπλανό του να αλλάξει στιλ. Και κάποιος δηλώνει πως δεν μπορεί να βάλει φρένο στα λεγόμενά του.

Οι τρείς coaches και ο μετρ της μεταμόρφωσης αποκαλύπτονται στην κάμερα του Gossip-tv.gr λίγο πριν την πρεμιέρα τους.

Δείτε τι μας είπαν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved