Λατρεμένοι μου γείτονες: Πρεμιέρα ξανά στο Mega! Τι θα δούμε το πρώτο επεισόδιο;
Media

Λατρεμένοι μου γείτονες: Πρεμιέρα ξανά στο Mega! Τι θα δούμε το πρώτο επεισόδιο;

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες, η Μπέτυ Μουστοξύδη είναι μόνο δέκα χρονών αλλά θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς της.

Το κορίτσι, κόρη ενός μανάβη, του Μπάμπη και μιας κομμώτριας, της Πελαγίας, κερδίζει σε ένα διαγωνισμό ταλέντων ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν και μέσα σε λίγο καιρό γίνεται αστέρι του τραγουδιού με τεράστια προβολή και πλατινένιο δίσκο.

Το χρήμα ρέει άφθονο και ο Μπάμπης και η Πελαγία αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την παλιά μονοκατοικία στη γειτονιά τους στη Νίκαια και να μετακομίσουν με τα τρία παιδιά τους σε μια πολυτελή μεζονέτα στα βόρεια προάστια. Και τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

Γιατί στη διπλανή μεζονέτα ζει η επίσης πενταμελής οικογένεια του διάσημου πλαστικού χειρουργού Βύρωνα Παπαπαύλου ο οποίος αντιδρά τρομοκρατημένος στην ιδέα ότι δίπλα του θα έχει κάποιους λαϊκούς νεόπλουτους των οποίων ο τρόπος ζωής είναι διαμετρικά αντίθετος με τον δικό του. Με παρανοήσεις, συγκρούσεις, μπουνιές αλλά και ερωτικά σκιρτήματα αρχίζει η συμβίωση των δύο οικογενειών που προβλέπεται δύσκολη και περιπετειώδης...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved