Big Brother: Ο Μικρούτσικος ξεσκεπάζει τη στρατηγική της Σοφίας Δανέζη!
Media

Big Brother: Ο Μικρούτσικος ξεσκεπάζει τη στρατηγική της Σοφίας Δανέζη!

Big Brother: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε τη στρατηγική της Σοφίας Δανέζη!

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν ρώτησα τη Σοφία αν έχει στρατηγική, ρώτησα τη στρατηγό Σοφία. Ήταν μονταρισμένο. Στη συνέχεια έλεγα οπλίτη την Αφροδίτη. Κάποια στιγμή που της εξήγησα τι εννοώ στρατηγική το παραδέχτηκε…»!

Και υπογράμμισε: «Είναι πολύ προχωρημένη… Πάντως είναι πανέξυπνη. Βλέπει τις συμπεριφορές… Οι διαμορφωμένες ομάδες με τις υποομάδες έχουν στρατηγική. Απλά η Σοφία το κάνει έντεχνα, επιστημονικά. Δεν ξέρω αν θα γίνει Big Brother 2 αντί για Survivor»!

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σε τέτοιο εύρος. Βρεθήκαμε σε μια φωτογράφιση του καναλιού και τη γνώρισα. Είδα μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είδα κάτι προκλητικό. Σχολιάζονται τα πάντα. Και δίκαια και άδικα. Ο σχολιασμός έχει αρχίσει να χάνει την αξία του. Δεν έχει ανάγκη η συγκεκριμένη γυναίκα να δείξει κάτι. Έχει ανάγκη να είναι ψύχραιμη, να της φτιάξουν μια αναβαθμισμένη εκπομπή και να αποκτήσει μια απλότητα στην επικοινωνία. Θα λάμψει σίγουρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved