Λατρεμένοι μου γείτονες: Η εισβολή της οικογένειας Μουστοξύδη δημιουργεί ένταση
Media

Λατρεμένοι μου γείτονες: Η εισβολή της οικογένειας Μουστοξύδη δημιουργεί ένταση

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες, ο Βύρωνας και η Μιράντα έχουν οργανώσει μία δεξίωση στο σπίτι τους προς τιμή κάποιου επενδυτή της κλινικής τους που περνάει κρίση.

Η εισβολή της οικογένειας Μουστοξύδη και της Ζαμπέτας δημιουργεί ένταση, η οποία εξομαλύνεται από τη Μπέτυ που τραγουδάει το τελευταίο της σουξέ και ενθουσιάζει τον επενδυτή προς μεγάλη ικανοποίηση του Βύρωνα.

Τις επόμενες μέρες, οι δύο οικογένειες γνωρίζονται μεταξύ τους. Τα παιδιά αρχίζουν να κάνουν παρέα χωρίς να λείπουν οι μικροσυγκρούσεις, ενώ οι δύο νέοι, ο γιος της οικογένειας Μουστοξύδη, Άρης και η κόρη της οικογένειας Παπαπαύλου Λίζα, παρόλο που φαίνεται ότι αντιπαθιούνται, νιώθουν μια έντονη ερωτική έλξη ο ένας για τον άλλον.

Η Πελαγία θέλει υπηρέτρια και ο Μπάμπης τής φέρνει μία παλιά γειτόνισσα, την Πετρούλα. Το απογευματινό τσάι που προσφέρει η Πελαγία στους Παπαπαύλου εξελίσσεται σε εφιάλτη. Ο καυγάς της με την Πετρούλα έχει απρόβλεπτες συνέπειες γιατί η Πετρούλα ανοίγει το στόμα της και λέει πολλά και διάφορα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved