Άννα Ανδριανού: «Η Βάσια Παναγοπούλου είναι καρμικό άτομο στη ζωή μου»
Media

Άννα Ανδριανού: «Η Βάσια Παναγοπούλου είναι καρμικό άτομο στη ζωή μου»

Η Άννα Ανδριανού μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ξεκούρασης αποδέχθηκε μία ενδιαφέρουσα πρόταση για δουλειά.

Η σεναριογράφος και ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ανθισμένες μανόλιες» σε παραγωγή της Βάσιας Παναγοπούλου με την οποία είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στη σειρά «Επιθυμίες».


Πώς αισθάνεσαι που συναντιέσαι ξανά με τη Βάσια Παναγοπούλου, με την οποία είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν;
«Τη Βάσια τη θεωρώ ένα καρμικό άτομο στη ζωή μου και, σίγουρα, αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας που είχε σημειώσει η σειρά «Επιθυμίες». Είχε υποδυθεί εξαιρετικά τη Δάφνη, η οποία ήταν και μία από τις αγαπημένες μου ηρωίδες. Μάλιστα, από τότε γίναμε φίλες και η ίδια με έχει προτείνει και σε άλλες δουλειές, αλλά εγώ έκανα άλλα πράγματα. Μάλιστα, όταν με πήρε τηλέφωνο για τις «Ανθισμένες μανόλιες», μου είπε: «Ο επιμένων νικά». Η Βάσια είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ηθοποιός και παραγωγός. Πέρα από τη Βάσια, όμως, είμαι ευτυχισμένη που συναντιέμαι και συνεργάζομαι με τον Κωνσταντίνο Κυριακού. Είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και ξέρει ακριβώς τι θέλει».


Αυτό το συναντάς εύκολα σε άλλους σκηνοθέτες;
«Σίγουρα δεν το συναντάς εύκολα, αν και προσωπικά υπήρξα τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια, μου έχει τύχει -και γνωρίζω και από άλλους συναδέλφους- σκηνοθέτες να ζορίζουν τον ηθοποιό, να προσπαθούν να τον βάλουν σε καλούπια και από την πρώτη στιγμή να έχουν ανταγωνιστική συμπεριφορά απέναντι του. Και αυτό γιατί έχουν ήδη κάτι «χτισμένο» στο μυαλό τους και θεωρούν πως ο ηθοποιός δεν θα το κάνει», είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved