Λατρεμένοι μου γείτονες: Η Λίζα ανακαλύπτει ότι η ληστεία ήταν κόλπο του Άρη
Media

Λατρεμένοι μου γείτονες: Η Λίζα ανακαλύπτει ότι η ληστεία ήταν κόλπο του Άρη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες, η Λίζα ανακαλύπτει ότι η ληστεία ήταν κόλπο του Άρη, γίνεται έξαλλη μαζί του και του δηλώνει ότι δεν θέλει να έχουν καμία σχέση.

Η Πελαγία αποφασίζει να αλλάξει τελείως τη διακόσμηση του σπιτιού εξαφανίζοντας όλα τα παλιά έπιπλα που είχαν φέρει από τη Νίκαια και αγοράζοντας καινούργια. Ζητάει απ' τη Μιράντα να τη βοηθήσει, εκείνη δέχεται και πηγαίνει μαζί της -και μαζί με τη Ζαμπέτα- στα μαγαζιά, όπου εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους.

Ανάμεσα στα έπιπλα που αγοράζουν είναι κι ένα εκπληκτικό γραφείο το οποίο κατά λάθος πηγαίνει στο σπίτι των Παπαπαύλου. Ο Βύρωνας πιστεύει ότι είναι δώρο της γυναίκας του για την επέτειο των γάμων τους και σπεύδει να παραγγείλει κάτι για κείνη.

Όταν η Μιράντα ανακαλύπτει ότι ο άντρας της δεν θυμάται την ημερομηνία που παντρεύτηκαν θυμώνει και εκείνος για να την ηρεμήσει αποφασίζει να της προσφέρει ένα ρομαντικό δείπνο. Το γλέντι, όμως, που έχει οργανώσει ο Μπάμπης δίπλα καλώντας όλους τους παλιούς γείτονες θα του χαλάσει τα σχέδια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved