Άγριες Μέλισσες: Δείτε την Ασημίνα και τον Δούκα να τρώνε… delivery στο Διαφάνι
Media

Άγριες Μέλισσες: Δείτε την Ασημίνα και τον Δούκα να τρώνε… delivery στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί ο τηλεοπτικός Δούκας να μην είναι και ιδιαίτερα συμπαθής για τη νύφη του, την τηλεοπτική Ασημίνα, όμως στα διαλλείματα οι δυο τους τα ξεχνούν όλα! 

Γιατί καλή η αφοσίωσή τους στη δουλειά και στους ρόλους τους όμως τι να την κάνεις μία συνεργασία άμα δεν περνάς καλά;

Κάτι που φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 οι οποίοι μακριά από τηλεοπτικά πλατό και ατέλειωτες ώρες γυρισμάτων είναι καλοί φίλοι που περνούν καλά και στα διαλείμματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα στιγμιότυπα που κατά καιρούς καταφέρνουμε να δούμε από τις χαλαρές στιγμές των διαλειμμάτων.

Πρόσφατα μάλιστα, απαθανατίστηκαν Δούκας και Ασημίνα σε κάποιο διάλειμμα να απολαμβάνουν μαζί το διάλειμμά τους για φαγητό εν μέσω πολύωρων γυρισμάτων.

Η Έλλη Τρίγγου και ο Λεωνίδας Κακούρης εθεάθησαν να απολαμβάνουν μαζί σε ένα τραπεζάκι στο σετ στο Διαφάνι το μεσημεριανό τους φαγητό και μάλιστα έδειχναν και οι δύο να είναι σε πολύ καλή διάθεση και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Βλέπετε τέτοιες στιγμές μεταξύ των ηθοποιών είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά σε μία συνεργασία ώστε να τη θυμούνται όλοι με μεγάλη χαρά όταν κάνουν flashback στην καριέρα τους.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved