Η ζωή αλλιώς: Η Ίνα Ταράντου ταξιδεύει στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη
Media

Η ζωή αλλιώς: Η Ίνα Ταράντου ταξιδεύει στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη

Η Ίνα Ταράντου συνεχίζει την περιήγησή της στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Ο Γκαίτε έλεγε ότι η διατήρηση της νεότητας σε προχωρημένη ηλικία δεν είναι προσποίηση, είναι τέχνη.
Η κυρία Αναστασία, φοράει πέρλες και κάνει windsurf. Eίναι 82 ετών και αποδεικνύει ότι «δεν μπορείς να αποφύγεις να μεγαλώνεις, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένος και να γερνάς». Η κα Αναστασία έψησε το πρωί το ψωμί της στον φούρνο, μας μαγείρεψε κάτι παραδοσιακό και υγιεινό, ανέβηκε στο μηχανάκι της και πήγε στην παραλία για να κάνει σερφ, το αγαπημένο της καθημερινό άθλημα. Που την κάνει να νιώθει ελευθερία και δύναμη, να μεταμορφώνεται σε αίλουρο και σε πουλί, που την κάνει να γλεντάει τα κύματα και τον αέρα.


Κι από τα κύματα, βρεθήκαμε κάτω από τη γη, στο μαγευτικό Σπήλαιο της Δρογκαράτης, ένα φυσικό έργο τέχνης. Πολύχρωμοι σταλακτίτες κρέμονται από την οροφή και μαζί με τους σταλαγμίτες, σχηματίζουν εξωπραγματικούς θαλάμους. Ο Μάκης μάς είπε για την ιστορία του, για τις ομορφιές του, αλλά και για την εμπειρία του όταν πριν από χρόνια βοήθησε στα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που έγιναν στο νησί.


Πολύ κοντά μας η πανέμορφη Σάμη, ένα από τα λιμάνια του νησιού, απ' όπου πήραμε κι εμείς το πλοίο για να βρεθούμε στην Ιθάκη. Το νησί του Οδυσσέα, το αγαπημένο νησί των ποιητών. Το νησί με τα γαλαζοπράσινα νερά και τους ήρεμους ρυθμούς που δεν χωράνε βιασύνες.


Πρώτη στάση στο γραφικό αραξοβόλι, το παραδοσιακό Κιόνι. Το μέρος που τράβηξε πάλι πίσω τον Γιώργο και την Τζένη, για να μας διηγηθούν με πολλή μουσική και κοκτέιλ, τη δική τους αγάπη, το δικό τους δέος γι' αυτό το πανέμορφο νησί που επέλεξαν να ζήσουν και να δημιουργήσουν την οικογένειά τους, να ζήσουν ελεύθερα και χαρούμενα μια Ζωή Αλλιώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved