Big Brother:Λύγισε η Ραμόνα–Ο θάνατος που την τσάκισε και η σχέση με τον μπαμπά της
Media

Big Brother:Λύγισε η Ραμόνα–Ο θάνατος που την τσάκισε και η σχέση με τον μπαμπά της

Big Brother: Δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τη Ραμόνα να λυγίζει στο ριάλιτι.

Το κορίτσι που έχει ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό, αφού είδαμε να την κρατά μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε στο θάνατο της μαμάς της αλλά και στην «απουσία» του πατέρα της.

«Όταν είσαι νέο παιδί, δεν το δέχεσαι, δεν μπορείς να σκεφτείς…», είπε με κλάματα και συνέχισε: «Μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζα, έψαχνα να βρω λύση, θεραπείες, δεν το δέχτηκα ποτέ. Σαν παιδί δεν μπορείς να φανταστείς ότι η μαμά σου θα φύγει. Θεωρείς ότι είναι δεδομένο μα είσαι με τη μαμά σου», είπε ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο μπαμπάς της ήταν πάντα «απών».

«Δεν ήταν ποτέ κοντά μας. Η μαμά τον είχε συγχωρήσει πολλές φορές για να είμαστε όλοι μαζί αλλά… Είναι κι ένα καλό παράδειγμα για εμάς να ξέρουμε τι να διαλέξουμε στη ζωή μας. Τι δεν θα ήθελα να έχω στη ζωή μου. Δεν μιλάμε με τον πατέρα μου, από τότε η μαμά «έφυγε» το μόνο που κάνει είναι να περιμένει να του στείλω λεφτά.

Ο μπαμπάς μου την πλήγωνε τη μαμά. Είχαμε κόψει επαφή για ένα διάστημα γιατί θεωρούσα πως είναι ο λόγος που η μαμά έφυγε, μετά άρχισα να του μιλάω να τον βοηθήσω και να ξέρω ότι όσο πάει… πάει», είπε με κλάματα στα μάτια η Ραμόνα.

Δες το βίντεο με την εξομολόγησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved