Γκλέτσος: Οι δραματικές ώρες στο χειρουργείο και το ξύλο με τον Κωστόπουλο
Media

Γκλέτσος: Οι δραματικές ώρες στο χειρουργείο και το ξύλο με τον Κωστόπουλο

Dot: Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μίλησε για την καριέρα και τα 30 χρόνια του στον χώρο αλλά και το προφίλ του macho άνδρα που εκτόξευσε τη δημοτικότητά του στα ύψη.

Μίλησε επίσης για τις δραματικές ώρες που έζησε στο χειρουργείο μετά το πρόβλημα καρδιάς που αντιμετώπισε στα 35 του χρόνια αλλά και το πόσο άλλαξε ο τρόπος που βλέπει πια τη ζωή.

«Εμένα στα 35 μου μού συνέβη το πιο καλό και το πιο δυσάρεστο. Το πρώτο καλό ήταν η κόρη μου και το πιο δυσάρεστο το χειρουργείο στην καρδιά και ακολούθησαν άλλα δύο. Αυτά συνέβησαν με διαφορά έξι μηνών. Ήταν επίπονο. Αυτές οι επεμβάσεις γίνονται χωρίς νάρκωση. Πρέπει να φωνάξεις για να μην σου τρυπήσουν την καρδιά. Έκανα 9 ώρες χειρουργείο. Έκλαιγα, παρακαλούσα τον Θεό, σκεφτόμουν μήπως είμαι η μετεμψύχωση του Χίτλερ. Τόση τιμωρία; Δεν είχα κάνει και τόσο κακό», είπε.

Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε έναν άγριο τσακωμό που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Κάναμε φωτογράφιση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και θα μας έβαζαν εξώφυλλο. Αλλά δεν μας έβαλαν ποτέ εξώφυλλο, μας έβαλαν μέσα. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί και κάποιος μου απάντησε “έτσι γουστάραμε”. Κι εγώ πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Κωστόπουλο. Δαρθήκαμε κανονικά, έπεσε ξύλο. Πιαστήκαμε στα χέρια κι έπεσαν κάτι… ψιλές, μπορεί και χοντρές, έπεσαν όμως. Μετά όμως γίναμε φίλοι», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved