GNTM: Η αποχώρηση που προκάλεσε δάκρυα στο πλατό! (photos+video)
Media

GNTM: Η αποχώρηση που προκάλεσε δάκρυα στο πλατό! (photos+video)

GNTM: Η αποψινή αποχώρηση ήταν πράγματι σαν βγαλμένη από... ταινία θρίλερ. 

Η μέρα στο GNTM 3 ξεκίνησε με ένα ακόμα κορίτσι, την Ειρήνη Μητράκου, να έχει χάσει τη θέση του στο διαγωνισμό. Η υπεροχή των αγοριών, μέχρι στιγμής, γίνεται ακόμα πιο αισθητή και δημιουργεί ανακατατάξεις.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο coach Γιώργος Καράβας, εμφανίστηκαν στο σπίτι των παιδιών για να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες στο σπίτι του GNTM 3, φέρνοντας μαζί τους μια παλιά γνώριμη του διαγωνισμού, που ενθουσίασε τα υποψήφια μοντέλα: την Άννα - Μαρία Ηλιάδου. Ως μία από τις περσινές νικήτριες και έχοντας διανύσει με επιτυχία το ίδιο μονοπάτι, η Άννα - Μαρία ήταν η πλέον κατάλληλη για να μοιραστεί με τα παιδιά χρήσιμες συμβουλές για τον διαγωνισμό.

Με φωτογράφο τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα επίδοξα μοντέλα έλαβαν μέρος σε μια φωτογράφιση ομορφιάς σε τριάδες, με θέμα “Natural Beauty Trio'', που στόχο είχε να τους μάθει να χειρίζονται το κοντινό τους πλάνο και να ελέγχουν τις εκφράσεις του προσώπου τους. Το μοντέλο, που ξεχώρισε, που ήταν η Μαριαγάπη θα συμμετάσχει σε tutorial μεγάλης εταιρίας καλλυντικών και θα φωτογραφηθεί με την Άννα-Μαρία για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά, μέσα από αυτό. Στο πλαίσιο καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models φωτογραφήθηκαν σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπήδησαν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

Η διαδικασία απαιτούσε καλή φυσική κατάσταση και αντοχή, στοιχεία που φάνηκε να λείπουν από τα παιδιά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκρήξεις συναισθημάτων και εντάσεις όπως αυτή ανάμεσα στη Ζενεβιέβ και τη Ρασέλ.

Οι στρατηγικές επιλογές του Ηρακλή Τσουζίνοφ, ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας, καθώς και οι άτυχες στιγμές την ώρα της φωτογράφισης, έφεραν εντάσεις, διαφωνίες και άφησαν διαγωνιζομένους και κριτές σοκαρισμένους.

Σε ένα από τα πια ανατρεπτικά πλατό, ένα μοντέλο κατάφερε να κάνει το άλμα προς την κορυφή ενώ ένα ακόμη μοντέλο βίωσε την ψυχρολουσία της αποχώρησης, με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για τον παίκτη που αποχωρεί...

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της coach για την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved