Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η Ελένη είναι αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή, με τη βοήθεια της Φωτεινής.

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον εμβρόντητο παπα-Γρηγόρη, την πραγματική αιτία όσων του συμβαίνουν. Ο Μελέτης γνωρίζεται καλύτερα με την Ανέτ και τη ζωή της στο Παρίσι αλλά το θέμα της Πηνελόπης εξακολουθεί να είναι αγκάθι ανάμεσά τους.

Ο ερχομός του Μπάμπη θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήρεμη οικογενειακή ζωή της Ουρανίας και του Κυριάκου, καθώς απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Ο Προύσαλης παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του Άγγελου και οργανώνουν σχέδιο εντοπισμού του Δούκα.

Ο Γραμματικός όμως θα αναγκαστεί ν’ αλλάξει τις αποφάσεις του καθώς ο Σταματέλος γνωρίζει πολλές κρυφές λεπτομέρειες για το παρελθόν του. Και ο Νικηφόρος, όμως, αποφασίζει να αναλάβει δράση και ν’ ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του.

Ο Δούκας νιώθει, για πρώτη φορά, αδύναμος από τον πόνο που νιώθει στο στήθος και παίρνει τη δύσκολη απόφαση να κατέβει στο χωριό για βοήθεια. Ο κλοιός γύρω του στενεύει. Ποιος θα είναι αυτός που θα τον ανακαλύψει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved