Άγριες Μέλισσες: Άγρια σύγκρουση ανάμεσα σε Δούκα και Νικηφόρο
Media

Άγριες Μέλισσες: Άγρια σύγκρουση ανάμεσα σε Δούκα και Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι αλλάζει για πάντα τις ισορροπίες στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Δούκας προσπαθεί να ξαναπάρει τη θέση του μέσα στο σπίτι αλλά και στην οικογέ­νεια, αν και ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τόσο εύκολα όσα έχει κατα­φέρει όλα αυτά τα χρόνια. Και ο Δούκας, όμως, γνωρίζει πώς να κερδίζει τις μάχες και ξεκινά με το να επισκεφθεί τον συνεταιρισμό.

Εκεί, για πρώτη φορά, συναντάει τον Μιλτιάδη ύστερα από έξι χρόνια. Εν τω μεταξύ, και ο Τόλλιας είναι αναστατωμένος και βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά την προτροπή του Αλέξη ν' ανασκευάσει την κατάθεση του.

Μάλιστα, προκειμένου ν' αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή μία άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκοπή! Την επόμενη μέρα, όμως, έρχεται μία μεγάλη ανατροπή.

Ο Γραμματικός αθωώνει τον Δούκα και φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Μιλτιάδη. Το κλίμα είναι βαρύ, καθώς ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να αντιμε­τωπίσει τον πατέρα του στα ίσα πια. Ο πατριάρχης της οικογένειας επέστρεψε για τα καλά και είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved