Αγγελική: Η Λένα δίνει spoiler και είναι δύνατο
Media

Αγγελική: Η Λένα δίνει spoiler και είναι δύνατο

Αγγελική: Η ηθοποιός, Μαρία Φιλίππου περνά σε αποκαλύψεις για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά.

Τη νέα της συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός, η οποία μίλησε για το ρόλο της ως Λένα αλλά και τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Σε αυτή τη σειρά υποδύεσαι τη Λένα. Τι χαρα­κτήρας είναι;

Η Λένα είναι μία μάνα που παλεύει για την οικογέ­νεια της, αγαπάει τα παιδιά της, και είναι μία φτερού­γα για όλους. Οι άνθρωποι της ηλικίας μου, που εί­ναι λίγο ισορροπημένοι, είναι αυτοί που είχαν ωραία παιδικά χρόνια και κατ' επέκταση έχουν ασφαλιστικές δικλίδες. Μία τέτοια οικογένεια είναι και αυτή των Ζάχων, με τη Λένα και τον σύζυγο της να μεγαλώνουν τα δυο τους παιδιά με αγάπη και φρο­ντίδα. Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια, δεν γίνεται να λείπουν οι συγκρούσεις.

Από την αρχή της σειράς έχουμε δει όλους τους ήρωες να έχουν μυστικά από το παρελθόν. Η Λένα έχει τα δικά της;

Πώς; Δεν θα έχει και αυτή; (Γελάει.)Έχει κάποια μυστικά που αφο­ρούν την ίδια τη Λένα, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σου πω τίποτα!

Θα μάθει για την αποβολή της Κατερίνας; θα τη στηρίξει;

Θα το μάθει την ίδια στιγμή που θα το μάθει και ο Μιχάλης. Η θέση της Λένας είναι ως προς τη γυναίκα και αυτό θα πράξει εκείνη τη στιγμή. Και εγώ ως Μαρία, δύο γιους έχω, στους οποίους έχω πει αυτά που πρέπει, όμως το κορίτσι σε μία τέτοια στιγμή έχει περισ­σότερη ανάγκη για στήριξη από τον γιο.

Πώς θα αντιδράσει η Λένα στην ανακοίνωση της σχέσης Μι­χάλη και Αγγελικής;

Στην αρχή, η Λένα δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτή τη σχέση, επει­δή βλέπει πως ο Μιχάλης αλλάζει στάση και συμπεριφορά, γίνεται πιο απότομος, και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Θεωρεί, μάλιστα, ότι αυτό οφείλεται στην Αγγελική. Στην πορεία, όμως, όταν δει ότι είναι πολύ ερωτευμένος και περνάει καλά μαζί της, πιστεύω ότι θα τη δεχτεί.

Ακόμα και όταν μάθει ηώς η Αγγελική στην πραγματικότητα είναι η Μαργαρίτα;

Από τα σενάρια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου, δεν υπάρχει μία τέτοια εξέλιξη. Η Λένα αυτό που θέλει είναι τα παιδιά της να εί­ναι καλά.Όταν συμβαίνει αυτό, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Θα υπάρξει κάποια σύγκρουση της οικογένειας Αργυρού με τους Ζάχους;

Οι Αργυροί και οι Ζάχοι έχουν βρει έναν τρόπο να συνυπάρχουν και ξέρουν πολύ καλά τι είναι ο ένας και ο άλλος. Ειδικά η Λένα με τον άντρα της δεν είναι αχάριστοι. Εκτιμούν ότι τους δίνεται δουλειά, μένουν σε ένα σπίτι χωρίς ενοίκιο, αλλά έχουν έναν φόβο μήπως τους διώξουν. Παρ' όλα αυτά, ξέρουν τι πρέπει να ανέχο­νται και τι όχι από τους Αργυρούς.

ΠΗΓΗ:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved