Elif: Δολοφονική επίθεση κατά της Ρεϊχαν
Media

Elif: Δολοφονική επίθεση κατά της Ρεϊχαν

Elif: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η στενή σχέση που έχει δημιουργήσει η Ρεϊχάν με την Ελίφ ίσως να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή στα προσεχή επεισόδια. Κι αυτό γιατί ο Ταρίκ, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Ελίφ και χάσει τη μισή περιουσία που του αναλογεί, δίνει εντολή να τη σκοτώσουν.

Ο ίδιος ακούει τη Ρεϊχάν να συζητάει με τη Ματσιντέ για να στείλουν σχολείο την Ελίφ και εξοργίζεται. Ετσι, όταν βρίσκει μόνη τη μικρή στο δωμάτιο της Βιλντάν, την απειλεί με τη ζωή της Ρεϊχάν, αν δεν συμπεριφέρεται όπως θέλει εκείνος. Η Ελίφ του υπόσχεται πως δεν θα μιλήσει ξανά στη Ρεϊχάν και τρομοκρατείται από όσα της λέει.

Στο δείπνο, η Ματσιντέ ανακοινώνει την απόφαση της να στείλει την Ελίφ σχολείο, αλλά ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και φεύγει από το τραπέζι. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και τα βάζει μαζί της, ενώ η Ελίφ, μετά τις νέες απειλές του, προσπαθεί να απο­φύγει τα ψώνια για τα σχολικά είδη με τη Ρεϊχάν. Δεν τα καταφέρνει, όμως, και η κοπέλα την ενημε­ρώνει πως το πρωί θα πάνε στα μαγαζιά. Την επομένη, ο Ταρίκ βλέπει τη Ρεϊχάν με την Ελίφ και κάνει ένα τηλεφώνημα λέγοντας «Τώρα ξεκινάμε».

Οι δυο τους πηγαίνουν για σχολικά, αλλά δύο άντρες τις παρακολουθούν. Ξαφνικά, ένας οδηγός παρασύρει τη Ρεϊχάν με μεγάλη ταχύτητα και η κοπέλα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved