Έλα στη θέση μου: Μιράντα και Λεωνίδας φιλιούνται - Το μέλλον της Φλωρέτας
Media

Έλα στη θέση μου: Μιράντα και Λεωνίδας φιλιούνται - Το μέλλον της Φλωρέτας

Έλα στη θέση μου: Η Μιράντα και ο Λεωνίδας συναντιούνται στην αυλή και εκεί του αποκαλύπτει τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τη Σύλβια.

Ο Λεωνίδας και η Φλωρέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευ­γάρια στην αυλή των Καλαντζήδων και, παρά τα όποια προ­βλήματα εμφανίζονται κατά καιρούς, πάντα βρίσκουν τον τρό­πο να τα ξεπερνούν. Μόνο που αυτό άρχισε να αλλάζει σιγά σιγά με την επιστροφή της Μιράντας στην Ελλάδα και στην αυλή.

Η γυναίκα, έπειτα από δύο χρόνια διαμονής στην Αμερική και έχοντας χωρίσει από τον Κωνσταντίνο, θέλει να κάνει ξανά μία νέα αρχή αλλά και να επιβεβαι­ώσει αυτό που αισθάνεται. Δηλαδή ότι ποτέ δεν ξεπέρασε τον Λεωνί­δα. Στο μεταξύ, όμως, η Φλωρέτα έχει ένα προαίσθημα ότι η επιστρο­φή αυτής της γυναίκας δεν είναι για καλό. Γεγονός που δεν θα αργή­σει να επιβεβαιωθεί. Όλα αρχίζουν στα προσεχή επεισόδια της σειράς όπου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «ΜΥtv», ο Θοδω­ρής μαθαίνει πως η Μιράντα εξομολογήθηκε στον Λεωνίδα τα συναι­σθήματα που τρέφει ακόμα γι' αυτόν, αλλά δεν πτοείται ιδιαίτερα και φτάνει στο σημείο να της εκδηλώσει ξανά το ενδιαφέρον του.

Εκείνη τη στιγμή, ο Λεωνίδας ανησυχεί πως ο φίλος του θα πληγωθεί, μιας και γνωρίζει πως η Μιράντα τον αγαπάει ακόμα, και κάνει μία συζή­τηση μαζί του. Αυτή η κίνηση έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήγουν να τσακώνονται, ακόμη μία φορά, με τον Θοδωρή να του επισημαίνει ότι τον ζηλεύει και αυτό που θέλει είναι να έχει όλες τις γυναίκες για εκεί­νον. Ο Λεωνίδας δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και αποχω­ρεί. Τότε η Φλωρέτα, έχοντας παρακολουθήσει το παραπάνω σκηνικό, αποφασίζει να εκφράσει τους προβληματισμούς της στη Σύλβια, με εκείνη να αναλαμβάνει να μάθει τι σκαρώνει η Μιράντα.

Οπως και γί­νεται. Η Σύλβια βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της και κάνει ό,τι μπορεί για να ψαρέψει την τελευταία, αλλά για κακή τύχη της Φλωρέτας την παίρνει χαμπάρι. Αργότερα, η Μιράντα και ο Λεωνίδας συναντιούνται στην αυλή και εκεί του αποκαλύπτει τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τη Σύλβια, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης τον πλησιάζει όλο και πιο πολύ. Τόσο που ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Ο Λε­ωνίδας, όταν συνειδητοποιεί τι κάνει, τραβιέται πίσω και αναστατώνε­ται. Το νέο με το φιλί των δύο πρώην αγαπημένων φτάνει σύντομα στ' αυτιά της Φλωρέτας, η οποία, αρχικά, σοκάρεται και εν συνεχεία χάνει τον έλεγχο της συμπεριφοράς της κάνοντας πράγματα που δεν αρμό­ζουν στον χαρακτήρα της.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved