Μαρία Ανδρούτσου: «Ποτέ δε μου άρεσαν οι πολλές εκδηλώσεις με αγκαλιές και φιλιά»
Media

Μαρία Ανδρούτσου: «Ποτέ δε μου άρεσαν οι πολλές εκδηλώσεις με αγκαλιές και φιλιά»

Η νέα τηλεοπτική χρονιά βρίσκει τη Μαρία Ανδρούτσου στο σίριαλ του ALPHA "Ελα στη θέση μου".

H ηθοποιός μίλησε για το πως βλέπει τα πράγματα με τη συνθήκη της πανδημίας, ενώ ανέφερε αν της έχουν λείψει οι αγκαλιές και τα φιλιά.

-Η νέα τηλεοπτική χρονιά σε βρίσκει στο σίριαλ "Ελα στη θέση μου". Πώς βλέπεις τα πράγματα με τη συνθήκη της πανδημίας;

Η μόνη συνθήκη είναι ότι κάνουμε τεστ κορονοϊού πάρα πολύ συχνά, κι αυτά γίνονται με την ειδική μπατονέτα στη μύτη, το οποίο πονάει λίγο. Κατά τα άλλα όλα στο γύρισμα είναι κανονικά, το συνεργείο φοράει μάσκες, εμείς ευτυχώς είμαστε τυχεροί που δε φοράμε όταν παίζουμε... Νιώθω χαρά, σα να μην σταματήσαμε, κι είναι έτσι όπως το άφησα, έτσι είναι όλα στη θέση τους.

-Εχουμε μπει σ' έναν νέο τρόπο ζωής.

Είναι ένας νέος τρόπος ζωής, αλλά αυτή τη στιγμή είναι κάτι δεδομένο, υπάρχει, αλλά με το να κάθομαι να το αναφέρω, χάνω την ενέργεια μου, τις στιγμές και τη χαρά μου. Το παίρνω όχι δεδομένο, κοιτάζω τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό, να είμαι τυπική, κι από εκεί και πέρα συνεχίζω τη ζωή μου.

-Ετσι αποφεύγεις το άγχος και το βάρος που φέρει όλη αυτή η διαδικασία, στην οποία έχουμε μπει όλοι μας;

Αν ήταν ν' αγχωθώ και ν' αλλάξει κάτι, ευχαρίστως να το κάνω, αλλά αν μένουν τα ίδια, όχι. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μου, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν έβγαινα έξω, δεν μου έχει λείψει αυτό, η ζωή μου είναι η ίδια, δεν αισθάνομαι ότι περιορίζομαι σε κάτι ή ότι έχει γίνει ριζική αλλαγή, θέλω να σκέφτομαι όσο πιο θετικά μπορώ.

-Η αγκαλιά και το φιλί σου έχουν λείψει;

Όχι, δεν μου έχει λείψει, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν αγκαλιάζεσαι με όλους τους ανθρώπους.

-Στους ηθοποιούς υπάρχουν εκδηλώσεις θαυμασμού, αγκαλιές και φιλιά, ακόμα κι από άγνωστους ανθρώπους.

Αυτά τα έχουμε κόψει όλοι, είναι στο κομμάτι της αποδοχής που προανέφερα, άλλωστε εμένα με βολεύει αυτό, γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν αυτές οι πολλές εκδηλώσεις με αγκαλιές και φιλιά, δεν μου έλεγαν κάτι, οπότε δεν μου λείπουν, όχι.

-Τι γίνεται στο σίριαλ;

Γυρνάει η Μιράντα από την Αμερική και μόνο αυτό φέρνει πανικό και δονήσεις, ταράζει το ζευγάρι Λεωνίδα-Φλωρέτα, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved