Το Πρωινό: Παρακολουθήσαμε backstage τη σημερινή εκπομπή. Τι γίνεται στα breaks;
Media

Το Πρωινό: Παρακολουθήσαμε backstage τη σημερινή εκπομπή. Τι γίνεται στα breaks;

Από τις 10 το πρωί καθημερινά η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό» σας λένε καλημέρα και σας κρατάνε συντροφιά.

Τι συμβαίνει όμως πριν ξεκινήσει η εκπομπή και κατά την διάρκεια των διαφημιστικών breaks; Ποιος φτάνει τελευταίος στο πλατό; Πώς είναι το κλίμα ανάμεσα στους συνεργάτες της εκπομπής και πώς είναι η Φαίη όταν οι κάμερες δεν γράφουν; Το Gossip-tv βρέθηκε σήμερα στα στούντιο Κάπα αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του Πρωινού και έμεινε στα… μετόπισθεν καθ’ όλη την διάρκειά της, αλλά και μετά το τέλος της καταγράφοντας τα πάντα.

Το σήμα αρχής μπορεί να «πέφτει» λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας που προετοιμάζει τα πάντα βρίσκεται στα γραφεία από τις 7 μοντάροντας βίντεο, τσεκάροντας υλικά και θέματα και φτιάχνοντας την σκαλέτα (δηλαδή την ροή των θεμάτων της εκπομπής της ημέρας), η οποία βέβαια πάντα υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθεί αναλόγως της επικαιρότητας. Το πλατό φωτίζεται, το κοντρόλ ετοιμάζεται και όλοι εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη.

Από τις πρώτες που συναντήσαμε στον χώρο η Κόνι Μεταξά, η οποία 9:30 ήταν ήδη πανέτοιμη. Το ίδιο και ο Δημήτρης Μοθωναίος αλλά και ο Νίκος Παρτσόλης ενώ τελευταίος φτάνει καθημερινά στο πλατό ντυμένος ήδη με τα ρούχα για την εκπομπή (τα παίρνει από την προηγούμενη μέρα μαζί του) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Κούπερ -το πανέμορφο λαμπραντόρ του- αφού έχει πρωινή εκπομπή στον Ρυθμό και φεύγει νωρίτερα για να προλαβαίνει να φτάνει στα Καπα Στούντιο.

Η Φαίη Σκορδά στο καμαρίνι της ετοιμάζεται συζητώντας κυρίως τα θέματα τις εκπομπής με την αρχισυντάκτριά της Χρύσα Ζορκάδη, αλλά και τις εργασίες των αγοριών της που καμιά φορά την αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Όπως αυτή που έκανε χθες ο Γιάννης της για το μάθημα της μουσικής και αφορούσε το συγκρότημα Led Zeppelin. Το χαμόγελό της φτάνει στα μάτια της ασταμάτητα και είναι μεταδοτικό. Κατεβαίνουμε στο πλατό καθώς λίγα λεπτά μας χωρίζουν από την έναρξη.

Η εκπομπή ξεκινάει και παρά τα αυστηρά μέτρα, τις μάσκες παντού και τα επαναλαμβανόμενα Covid Tests, το κλίμα στο πλατό του Πρωινού, είναι κάτι παραπάνω από καλό. Κι ακόμα καλύτερο θα μπορούσαμε να πούμε στα breaks που τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν. Το φαγητό που μαγειρεύει ο Πέτρος Συρίγος μας σπάει τη μύτη και μάλλον θα περνάμε για ταπεράκι καθημερινά πριν το γραφείο.

Αν κάτι δεν ξέρετε για την Φαίη Σκορδά είναι η απίθανη αντίληψη που έχει για ότι συμβαίνει στον χώρο γύρω της. Δεν της ξεφεύγει τίποτα και αυτό φαίνεται πολλές φορές στις πιο αυθόρμητες εκδηλώσεις της. Και δεν χάνει την ψυχραιμία της ποτέ. Το διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι σήμερα όταν από τις ανοιχτές πόρτες του πλατό προς τους κήπους (για να αερίζεται ο χώρος λόγω της πανδημίας) μπήκε ένας σκύλος με αποτέλεσμα ο Κούπερ του Δημήτρη Ουγγαρέζου -που κάθεται συνήθως ακούνητος πίσω του ξαπλωμένος στο πάτωμα- να σηκωθεί να διαφυλάξει τον «χώρο» του. Αρσενικό γαρ…

Άλλη μια ευκαιρία για γέλιο και πειράγματα. Η εκπομπή έκλεισε με την Υρώ Μανέ που παρέμεινε αρκετή ώρα στο πλατό και μετά το τέλος της εκπομπής συζητώντας με τη Φαίη Σκορδά. Κλείνοντας πίσω μας την πόρτα, σκεφτόμασταν πόσο ωραία περάσαμε και πόσο γελάσαμε. Θα ξαναπάμε; Θα λέγαμε σίγουρα ναι, αν δεν φοβόμασταν πως θα πάρουμε περισσότερα κιλά κι από την καραντίνα μιας και η τηλεοπτική οικοδέσποινα του Πρωινού, φροντίζει να τρώνε πολύ καλά και πρώτοι πρώτοι οι καλεσμένοι της και δεν άφησε τίποτα που δεν μας έδωσε να δοκιμάσουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved