8 λέξεις: Θρίλερ στην Κέρκυρα! Η δολοφονία και η εμπλοκή του Οδυσσέα
Media

8 λέξεις: Θρίλερ στην Κέρκυρα! Η δολοφονία και η εμπλοκή του Οδυσσέα

Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», πρόκειται να δούμε κάποιες νέες ιστορίες, που θα ταράξουν τη ζωή βασικών ηρώων.

Σε μία από αυτές, εμπλέκεται και ο Οδυσσέας, ο οποίος γίνεται μάρτυρας ενός ύποπτου καβγά στα όρια του Θρίλερ.

Συγκλονιστικές και γεμάτες μυστήριο είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με το mytv σε μία από αυτές εμπλέκεται άμεσα ο Οδυσσέας. Όλα ξεκινούν όταν μια μέρα ο νεαρός άντρας είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον αδελφό του και στη μητέρα του, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση του με τη Βικτώρια.

Έτσι, αποφασίζει να περπατήσει μόνος του στα σοκάκια της Κέρκυρας, καθώς θέλει να σκεφτεί έναν τρόπο ώστε να φέρει κοντά τη Ναυσικά και τον Μιχαήλ. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο Οδυσσέας γίνεται μάρτυρας ενός ύποπτου καβγά στα όρια του θρίλερ. Συγκεκριμένα, ο άντρας βλέπει μία νεαρή γυναίκα με τον σύζυγο της, ο οποίος έχει μάθει ότι τον απατά με τον αστυνόμο του νησιού, τον Θεοδόση, να τσακώνονται άσχημα. Μάλιστα, εκείνος πάνω στον εκνευρισμό του χτυπά τη γυναίκα με μανία.

Ο Οδυσσέας σοκάρεται από την εικόνα που αντικρίζει και δίχως να το σκεφτεί επεμβαίνει άμεσα, προσπαθώντας να τους χωρίσει και να προστατεύσει τη γυναίκα.

Ομως, η παρέμβαση του δεν αρέσει καθόλου στον άντρα με αποτέλεσμα να επικρατεί ανάμεσα τους μια μεγάλη ένταση! Λίγη ώρα μετά, ο Οδυσσέας επιστρέφει στο σπίτι του αναστατωμένος και εκμυστηρεύεται στην Ερση τι συνέβη. Τότε η αγαπημένη του προσπαθεί να τον ηρεμήσει και τελικά τα καταφέρνει. Την επόμενη μέρα, ο Οδυσσέας συνεχίζει να είναι προβληματισμένος για τη σχέση της μητέρας του και του αδελφού του.

Για αυτόν τον λόγο, αποφασίζει να πάει στην Αθήνα με στόχο να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα στη Ναυσικά και στον Μιχαήλ. Όμως οι προσπάθειες του πέφτουν στο κενό. Έτσι, λίγες ημέρες μετά, ο πρώτος επιστρέφει στην Κέρκυρα άπραγος και παρακολουθεί στις ειδήσεις ένα έγκλημα με μία γυναίκα που βρέθηκε καμένη.

Ο Οδυσσέας ταράζεται, καθώς συνειδητοποιεί πως αυτή τη γυναίκα τη γνωρίζει. Ετσι, ενημερώνει την Αστυνομία πως πριν από λίγες ημέρες είδε αυτή τη γυναίκα στον δρόμο να τσακώνεται με τον άντρα της. Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή, ο νεαρός άντρας τίθεται στη διαθεσιμότητα της Αστυνομίας, προκειμένου να τους βοηθήσει να βρουν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια δολοφονία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αδελφή της νεκρής κοπέλας συναντάει τον Οδυσσέα και ζητάει τη βοήθεια του προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος που σκότωσε την άτυχη αδελφή της!

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved