GNTM: Η πιο επεισοδιακή αποχώρηση - Έφυγε και ξέσπασαν σε γέλια
Media

GNTM: Η πιο επεισοδιακή αποχώρηση - Έφυγε και ξέσπασαν σε γέλια

GNTM: Έφυγε και ο Παναγιώτης άρχισε τους πανηγυρισμούς.

Με ένα ταξίδι εκτός Αθηνών, ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τους παίκτες του GNTM. Οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους και να βρεθούν σε ένα γραφικό χωριό για τις ανάγκες της νέας τους φωτογράφισης.

Εκεί, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας τους εξήγησαν με κάθε λεπτομέρεια του concept της νέας φωτογράφισης με τα boys and girls να μπαίνουν σε ρόλους.

Η Μαριαγάπη στην περασμένη δοκιμασία είχε την καλύτερη φωτογραφία γι’ αυτό σε αυτήν είχε το πλεονέκτημα να δώσει disadvantage σε δυο διαγωνιζόμενους.

Η Μαριαγάπη επέλεξε τη Ρασέλ αλλά και τον Δημοσθένη, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως σε κάθε disadvantage που του δίνεται, εκείνος, όχι μόνο τα καταφέρνει, αλλά πετυχαίνει τις πιο εντυπωσιακές λήψεις.

Και σε αυτή τη δοκιμασία δεν έλειψαν τα κακόβουλα σχόλια αλλά και οι διαφωνίες μεταξύ των παικτών. Μάλιστα αισθητό έγινε σε όλους, το φλερτ ανάμεσα στη Ρασέλ και τον Έντουαρντ.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας σειρά είχε η συνάντηση με τους κριτές στο πλατό. Η Βίκυ Καγιά σχολίασε όλες τις εξελίξεις στη νέα δοκιμασία του GNTM, ενώ όταν έφτασε η ώρα της τελικής απόφασης, η ίδια δεν κατάφερε να κρύψει την απογοήτευσή της.

Δυο από τα μεγάλα φαβορί έφεραν στο πλατό τις χειρότερες φωτογραφίες. Ποιος αποχώρησε; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved