Media

Παπακαλιάτης: Το νέο σενάριο που γράφει και η αλλαγή στον τρόπο σκέψης

Gossip-tv Team

Πάμε Δανάη: Αποκαλύψεις για το νέο σενάριο που ετοιμάζει και όχι μόνο έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, μπορεί τα γυρίσματα της ταινίας του να σταμάτησαν λόγω πανδημίας όμως ετοιμάζει και τηλεοπτικά πράγματα.
«Γράφω ένα τηλεοπτικό σενάριο αλλά είμαι στο κομμάτι των συζητήσεων για πού, πώς και πότε θα υλοποιηθεί αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση γραψίματος», είπε αρχικά.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην αποδοχή που θέλει κάθε καλλιτέχνης να έχει, με αφορμή τη συνέντευξή του στη Vogue.

«Δεν γίνεται να τους έχουμε όλους καλυμμένους. Είτε αυτό έχει σχέση με το ταλέντο ή όχι. Σημασία έχει πόσο σε αφορά το θέμα της αποδοχής. Είμαι σε μια ηλικία που βρίσκω ουσία και σε άλλα πράγματα εκτός δουλειάς. Σε μικρότερη ηλικία το πάλευα συνέχεια και προσπαθούσα να αποδείξω ότι αξίζει αυτό που κάνω, το οποίο ήταν πολύ λογικό. Σήμερα θα παλέψω αλλά για να φτιάξω κάτι που θα αρέσει πάρα πολύ και σε εμένα», κατέληξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved