GNTM: Φαρμακερές ατάκες μετά την αποχώρηση της Ρασέλ - «Επιτέλους έφυγε»
Media

GNTM: Φαρμακερές ατάκες μετά την αποχώρηση της Ρασέλ - «Επιτέλους έφυγε»

Η απίστευτη αντίδραση του Παναγιώτη και τα πρώτα σχόλια που δεν έδειξαν οι κάμερες

Εκτός GNTM 3 βρίσκεται και επισήμως η Ρασέλ, η οποία ήταν και διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το επεισόδιο της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου. Οι συμμετέχοντες του ριάλιτι κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα γραφικό χωριό της Κορίνθου, μπαίνοντας μάλιστα για τα καλά στους ρυθμούς της αγροτικής ζωής.

Τις χειρότερες φωτογραφίες έβγαλαν η Ρασέλ και ο Δημοσθένης, οι οποίοι προβλημάτισαν αρκετά τους τέσσερις κριτές. Μάλιστα η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως υπήρξαν σκέψεις και για διπλή αποχώρηση.

Η Ρασέλ κρίθηκε πως έχει τη χειρότερη φωτογραφία και από τον Δήμο, αποχωρώντας έτσι από το σπίτι του GNTM.

Σε τρελά κέφια ο Παναγιώτης, ο οποίος δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει για την αποχώρηση της Ρασέλ με την οποία δεν τα πήγαινε καθόλου καλά.

Ο ενθουσιασμός του και οι... φαρμακερές ατάκες συνεχίστηκαν και μετά, όταν ο Παναγιώτης μίλησε στην κάμερα του Star και στη Φωλιά των Κου Κου.

«Πραγματικά είναι η καλύτερή μου μέρα μέσα στο GNTM. Αποχώρησε η Ρασέλ. Η μέδουσα έφυγε. Συμφωνώ με την κριτική επιτροπή και επαυξάνω. Αν αποχωρούσαν και οι δυο, Ρασέλ και Δημοσθένης, πραγματικά θα έγραφα στην Καγιά 500 από τα πρόβατά μου» ανέφερε ο Παναγιώτης.

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved