Έλα στη θέση μου: Η Α.Οικονομάκου αποκάλυψε αν θα είναι στην 6η σεζόν της σειράς
Media

Έλα στη θέση μου: Η Α.Οικονομάκου αποκάλυψε αν θα είναι στην 6η σεζόν της σειράς

Έλα στη θέση μου: Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου και μίλησε για το μέλλον της στην τηλεοπτική σειρά του ALPHA.

Είναι η πρώτη φορά που το «Έλα στη θέση μου» έχει ανταγωνισμό. Σας φοβίζει αυτό;

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα. Χαίρομαι όταν υπάρχουν και άλλες δουλειές που έχουν επιτυχία. Ο στόχος είναι να πηγαίνει καλά η μυθοπλασία και να έχει ο κόσμος δουλειά. Οπότε δεν με φοβίζει κάτι. Φυσικά και θέλω να πηγαίνει καλά η σειρά που παίζω, όμως προτιμώ να υπάρχει υγιής ανταγωνισμοί και να έχουμε όλοι μια έγνοια παραπάνω για το πώς θα τα πάμε παρά να παίζουμε μόνοι μας και να έχουμε το μονοπώλιο. Το θέμα δεν δεν είναι η πρωτιά αλλά να είσαι από ένα επίπεδο και πάνω για να νιώθεις ότι πηγαίνεις καλά. Τι πρώτος, τι δεύτερος, δεν έχει και τόση σημασία. Το γεγονός πως τις περισσότερες μέρες είμαστε πρώτοι μας χαροποιεί αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός. Μακάρι να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες δουλειές. Και πάνω απ' όλα να περνούν καλά οι θεατές».

Φέτος το κοινό έδειξε πως στηρίζει τη μυθοπλασία κόντρα στα ριάλιτι.

«Τους αρέσει η μυθοπλασία, όμως συνεχίζει το κοινό να δείχνει μια αδυναμία στα ριάλιτι. Προφανώς η κοινωνία έχει και άλλες ανάγκες. Αλλά βλέπουμε πως οι καλές σειρές έχουν ανταπόκριση. Και αυτό μας δίνει την ελπίδα να παλεύουμε για το καλύτερο».

Είστε θετική για μια 6η σεζόν της σειράς;

«Δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Είναι πολύ μακρινό. Όμως, κάτω από ορισμένες συνθήκες που με αφορούν, όπως το σενάριο και οι συνεργάτες, θα το σκεφτόμουν. Και η πέμπτη σεζόν ήταν πάντως για εμάς έκπληξη».

Έχουμε καιρό να σας δούμε και σε μια σκηνή.

«Ειδικά αυτήν την περίοδο είναι δύσκολα τα πράγματα στον κλάδο μας».

Ωστόσο έχετε μια ακόμη ενασχόληση... δημιουργείτε ρούχα και κοσμήματα!

«Άρα το χρονικό περιθώριο, όπως καταλαβαίνετε, είναι επιπλέον περιορισμένο. Άμεσα θα δείτε ακόμα μια σειρά από ρούχα που συμπληρώνει τη συλλογή 2020-2021 ..θα έρθουν ακόμα συνεργασίες με πολλές γνωστές εταιρείες ρούχων και αξεσουάρ και σε ό.τι αφορά στα κοσμήματα, αποφάσισα να βγάλω μια συλλογή exclusive με σχέδια best seller από την πρώτη συλλογή μέχρι και σήμερα», σύμφωνα με το Tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved