Νομικού: Μετά από τρία χρόνια απουσίας επιστρέφει στην tv – Η αποκάλυψη on air!
Media

Νομικού: Μετά από τρία χρόνια απουσίας επιστρέφει στην tv – Η αποκάλυψη on air!

 

H Δούκισσα Νομικού μιλά για τα παιδιά της, πώς περνούν στο δεύτερο lockdown και αποκαλύπτει πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Αρχικά ανέφερε η Δούκισσα Νομικού: «Ο Σάββας όχι μόνο περπατάει; Μόνο που δεν έχει πηδήξει από αεροπλάνο. Παίζει μπάλα και βάζει πολλά γκολ. Η Αναστασία κάνει τα πρώτα της βήματα. Ο Σάββας είναι 2,5 χρόνων και η Αναστασία είναι ενός. Μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα, εμείς όχι τόσο γρήγορα.»!

Και πρόσθεσε: «Τα παιδάκια μου είναι η ζωή μου κι αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας, όταν έχουμε το λιμάνι μας νιώθουμε ότι έχουμε μια παρηγοριά και σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού για τα παιδιά της.»!


Όσο για την επιστροφή της στην tv, τόνισε: «Έχουν περάσει τρία χρόνια μετά το γάμο μου και το So you think you can dance στον ANT1. Μετά παντρεύτηκα και επέλεξα να μείνω λίγο με την οικογένειά μου, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά, κάνω κάποιες συζητήσεις, αλλά οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και φοβάμαι. Όπως όλος ο κόσμος, όλο αυτό με τρομάζει και με σοκάρει αυτή η πανδημία. Δεν ξέρω αν οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επιστρέψω.Έχουν γίνει γενικές συζητήσεις και κάποια ισχύουν, ενώ άλλα όχι. Όταν θα είναι οι συνθήκες ιδανικές και θα νιώθω κι εγώ έτοιμη να αφήσω τα παιδάκια μου, θα γίνει και η επιστροφή. Θα ήθελα να γίνει σε ένα ωραίο περιβάλλον και με καλούς συνεργάτες… Να πω ότι θα αφήσω τα παιδιά μου σε καλά χέρια με τις γιαγιάδες, αλλά να πάω σε ένα μέρος που θα περνάω όμορφα και θα επιστρέφω σπίτι με χαμόγελο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved