Πρωινό: Αυτή είναι η αλήθεια για τη δήλωση της Τούνη!Το ηχητικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα
Media

Πρωινό: Αυτή είναι η αλήθεια για τη δήλωση της Τούνη!Το ηχητικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της Ιωάννας Τούνη για όσους θα πάρουν το βοήθημα των 800 ευρώ, τους οποίους χαρακτήρισε «τεμπέληδες».

Γιατί όντως, σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξής της, το οποίο παραχώρησε στην εκπομπή Το Πρωινό η Σάσα Σταμάτη και η εφημερίδα on time, η Ιωάννα Τούνη χαρακτήρισε εκείνους που θα πάρουν τα 800 ευρώ «τεμπέληδες».

«Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν» είπε η Ιωάννα Τούνη στην εφημερίδα Ontime και προκάλεσε αντιδράσεις!

Στα instastories η Ιωάννα μετά το σάλο ανέφερε: «Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές».

Kαι όταν ρωτήθηκε από follower της για το αν παραποιήθηκαν τα λεγόμενά της, η Ιωάννα Τούνη έκανε λόγο για «κολάζ», σημειώνοντας ότι «μία μεμονωμένη φράση δεν λέει την αλήθεια».

H εκπομπή «έπαιξε» το ένα λόγω ηχητικό απόσπασμα και τα συμπεράσματα δικά σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved